Støbejern stegepande forberedelse & pleje

April 2

Støbejern stegepande forberedelse & pleje

Støbejern skillets er så robust og værdsat, de er ofte gået ned gennem generationer af familier. Hvis de er korrekt helbredt, når de er nye og efterfølgende godt plejet, giver støbejern skillets år for ikke-stick madlavning, bagning og stegning på en overflade, der let kan modstår metal redskaber og madlavning værktøjer.

Krydderier stegepande

For at forhindre rust og udvikle en non-stick overflade, skal en støbejern stegepande krydres. Denne proces kræver gnide alle overflader af pan med et meget tyndt lag af smagløs madolie, der har en høj rygning punkt. Den bedste krydderi olier er vegetabilske, solsikke og raps, selvom solid vegetabilsk afkortning eller svinefedt arbejde så godt. Undgå smør eller margarine, som de ryger ved lave temperaturer. Efter påføring af olien, gnid off overskydende med en klud, papir håndklæde eller bomuld. Placer et ark af aluminium olie på bunden rack af ovnen til fange olien drypper og Forvarm det til mellem 450 og 500 grader F. sted stegepande op og ned på det mellemste rack. Efter 30 minutter, sluk ovnen og lad stegepande cool indersiden. Fjerne stegepande og gentage hele processen tre til fire gange mere før du bruger stegepande til madlavning.

Rengøring

Nogle kokke anbefaler aldrig at bruge sæbe og vand til at rense en støbejern stegepande, da det vil ødelægge kraterets krydret, ikke-stick. De foreslår, at lade gryden køle, grundigt skylning det med meget varmt vand og lade det helt tørre i et par minutter på en knap opvarmet ovnen brænderen. Andre foretrækker hånd vask stegepande med opvaskesæbe, skylle det i varmt vand og gnide indvendigt med madolie til at gendanne finish. Lad aldrig en støbejern stegepande blød i plain eller sæbevand vand, som du bliver nødt til at gentage den oprindelige krydderier proces for at gendanne den til orden. Støbejern køkkentøj bør aldrig sættes i opvaskemaskine.

Generel vedligeholdelse

Sørg for støbejern skillets er grundigt tørre inden opbevaring for at undgå rust, og linje dem med et par af papirhåndklæder til at absorbere fugt fra luften. Store låg separat. Hvis overfladen bliver ridset eller begynder at misfarve, Gentag krydderier proces.

Usage Tips

For at undgå revner stegepande, ikke hælde kolde væsker i det når den er varm. Hvis du bruger en elektrisk kogeplade, flytte stegepande ofte at undgå vridning fra hot spots på brænderen. Varm stegepande langsomt over lav til medium lav varme til at sikre, at selv varme, og kontrollere temperaturen ofte som støbejern varmer hurtigere og holder på varmen bedre end andre materialer, Køkkengrej.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com