Hvordan du flytter et indbygget skur

April 2

Hvordan du flytter et indbygget skur

Flytter et indbygget skur, efter det er sat på plads behøver ikke at være et stort projekt. Med et par forberedende skridt og det rette udstyr, kan du flytte din stald, nemt og uden at beskadige struktur i processen. Afhængigt af det anvendte udstyr, kan du flytte skuret i løbet af få minutter ved hjælp af et køretøj eller i et par timer hvis de lavteknologiske rute langs rør. Lang som bestemmelsessted arbejdsplads har en foundation på plads, skal du kun at forankre selve kaste for øjeblikkelig adgang og brug.

Instruktioner

•Klart ud af skuret helt, at fjerne hele indholdet og stripning ud alle reoler eller tællere til at forlade kun kroppen skur til at flytte.

•Kontrollér kroppen af skuret for skade eller løs lukninger. Reparere skade fundet før flytte skuret, da stress af at flytte kan beskadige forværres. Tilspænd alle lukninger for at oprette et skur struktur, der er så stærk som muligt.

•Sæt en hydraulisk donkraft under kanten af skuret. Løft kant op omkring 6 inches fra jorden. Skub en lang pibe omkring 3 inches i diameter og længe nok til at udvide fra siderne af stald 6 inches i begge retninger under hævet kanten af skuret. Lavere skur på røret. Flytte jack ned til centrum af skuret. Jack det op omkring 6 inches. Placer en anden pibe under center. Sænke skur på anden røret og flytte stikket på siden af skuret stadig på jorden. Jack at kant op og læg den tredje rør under skuret før sænke kant på røret. Hvis der er ikke plads under kanter for jack, grave en egnet plads under kanten af skuret med en spade før at skubbe stikket på plads til at løfte.

•Skub skur over rørene i retning af den nye stald placering. Holde skubbe indtil røret på bagsiden vises gratis. Tag røret på forsiden af skuret og Placer den under kant. Fortsætte med at skubbe indtil næste rør popper frie, og derefter køre det på forsiden til at fungere som en platform for at skubbe skuret. Hvis du skal dreje skuret, vinkel rør lidt som du flytte, skubbe skur i de nyfastsatte vinklet retning. Fortsætte med at skubbe på denne måde, indtil du når den nye stald placering.

•Forbered jorden på den nye placering for skuret. Klart bunddække med en spade, derefter grave en foundation hul omkring 2 inches i dybden. Fyld foundation hul med grus og bruge en sikret for at tamp ned grus, komprimerer det som en robust dræning base for skuret. Roll skuret over midten af instituttets nye grus. Bruge jack for at hæve skuret. Fjern de tre polakker, så stald at bosætte sig i sin nye stilling.

•Monter skur på hjul til at flytte den længere afstande. Jack skuret op og læg planker under skur i stedet for rørene. Vedhæfte en slynge til plankerne fører til en ring, der er placeret over den halvtag. Løft skuret ved ringen med en lille kran og derefter placere den på et hjul platform. Sikre at platform med reb og lægger platformen på et køretøj.

•Kontroller skur til sit nye sted og vende processen med kran, løft skuret på plads over det nye fundament. Fjern plankerne med bistand af jack og brug skuret som normalt.

Tips & advarsler

  • Skure tilknyttet betonplader, reproducere slab på den nye placering. Fjerne ankerbolte bedrift i skuret på plads, og derefter flytte og vedhæfte skur til den nye plade.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com