Ideer til et buet vindue

April 2

Buede vinduer er smukke. De udgør også udsmykning udfordringer. Blinds og andre vindue behandlinger at fit Vinduer lige på tværs ikke er ideel, fordi de "hugge" de slanke linjer, der oprettes af figuren buet vindue. Men afhængigt af privacy begær og udsmykning inspiration, der er masser af ideer, hvordan man kan dekorere et buet vindue.

Accent vindue med dekorationer

Den enkleste måde at håndtere et buet vindue er at forlade vinduet nøgne. Buede vinduer er beregnet til at være samlingspunkt i dit værelse. Accent vinduet med grønne områder eller dekorationer på begge sider. Sconce belysning på hver side af vinduet kan tilføje smukke blødt lys, der accenter dette område om natten. For en lille ekstra pop, har Tømrer kommer ud og tilføje fancy trim arbejde for at accent vinduet.

Symmetrisk vindue behandling

Du kan bruge to gardinstænger og to gardin paneler til at skabe en symmetrisk vindue behandling accent. Købe to små gardinstænger ikke mere end 20" i længden. Købe to matchende gardin paneler, og hænge et panel på hver side af vinduet. Panelerne skal placeres, således at de ramme vinduet i stedet for dække det. Sigter mod at få omkring 3 til 4 inches af gardin overlapper kanten af dit vindue. Sørg for at du placere hver gardinstang, så det er endda og at den samme mængde af gardin overlapper hver side af vinduet. Symmetri er meget vigtigt. Hvis privatlivets fred er en bekymring, bør dette ikke være den mulighed, du vælger til at dekorere dit stenhvælvede vindue.

Høje gardinstang

Det er muligt at fremvise et buet vindue samtidig have mulighed for at dække vinduet for beskyttelse af personlige oplysninger. Hænge en gardinstang lige under loftet i dit hjem over vinduet. Sørg for gardinstang udvider mindst 8 inches på hver side af vinduet. Hænge gardin paneler. Når du har brug for beskyttelse af personlige oplysninger, kan du tegne gardiner for at dække vinduet. Når du ønsker at fremvise vinduet, Børst gardin paneler til side. Når fejet til side, vil vinduet har udseendet af symmetriske vindue behandlinger hang på begge sider. Vælg fanen-top eller grommet gardin paneler for et moderne look; de er nemme at trække og skubbe til side.

Accent vindue med maling

Maling er den nemmeste og billigste måde at gøre din arch vindue "pop." Male væggen, der er vært for dit vindue en fed accent farve. Ved hjælp af accent farve vil straks gøre opmærksom på vinduet. Du kan bruge denne indstilling sammen med at tilføje vindue behandlinger. Prøv at holde alt enkle, og husk, mindre er mere. Jo mindre har du foregår omkring vinduet, jo mere det vil skille sig ud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com