Høje & slank planter

April 2

Høje, slanke planter giver lodret accenter i haven. Dyrkes i en bred vifte af former og størrelser, er mange af disse planter højere end de er brede og bidrage til at give en stærk arkitektonisk linje til landskabet. Plantet i masserne og vokset side om side, give høj, slank planter også en interimistiske skærm i haven.

Amerikanske Arborvitae

Amerikanske arborvitae (Thuja occidentalis "Yellow Ribbon") er en langsomt voksende stedsegrøn busk med en oprejst, pyramide vane. Det vokser op til 10 fod høj og 2-3 fod bred, at skabe en slank skærm i haven. Amerikanske arborvitae byder scalelike løv i flade sprays. De unge flad sprays på amerikanske arborvitae vises i foråret og er gul til orange og moden til grøn. Amerikanske arborvitae bærer urn-formede kegler, der er 1/2 tommer lange og modne i efteråret til rød og brun. Amerikanske arborvitae vokser bedst i fuld sol til en del skygge og veldrænet jord, selv om det tolererer en bred vifte af jord. Amerikanske arborvitae trives i fugtigt vejr med konsekvent fugt. Vokse amerikanske arborvitae i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2 til 7.

Ericoides Hinoke cypres

Ericoides hinoke cypres (Chamaecyparis obtusa "Ericoides") er en stedsegrøn busk, der vokser 6 til 12 inches per år. Det har en opretstående, pyramideformede form med at sprede grene og tætte tekstur. Ericoides hinoke cypress vokser op til 10 fod høje og 2 fødder lang, at skabe en høj, slank plante til at vokse i landskabet. Ericoides hinoke cypress bærer blå-grøn juvenile blade med den nye vækst casting en blank, lys grøn. Om vinteren er ericoides hinoke cypress løv blomme lilla. Det vokser bedst i fuld sol og veldrænet, fugtig jord. Vokse ericoides hinoke cypress i USDA zoner 5 til 8.

Japansk kristtorn

Japansk kristtorn (Ilex crenata "Sky blyant") er en stedsegrøn busk med en smal, fastigiated form, der vokser i en blyant-lignende kolonne op til 10 fod høj og 3 fod bred. Japansk kristtorn buske bære elliptiske til omvendt ægformede blade, der er mørkegrønne og vokser op til 1 1/4 inches lang. Blade på japansk kristtorn bjørne afrundede tips og en serrulate margen. Japansk kristtorn buske har lille, grøn til hvide blomster, der vokser langs stilke i slutningen af foråret og efterfølges af de 1/4-tommer-dækkende berrylike drupes. Japansk kristtorn buske vokser bedst i fuld sol til en del skygge og veldrænet, fugtig og sure jord. Hardy, de er tolerante over for en bred vifte af vækstbetingelser. Vokse japanske kristtorn i USDA zoner 6 til 8.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com