Olie ovn genanskaffelsesprisen

April 3

I USA, varme vores hjem tegner sig for en betydelig del af bolig energiforbruget. Hvis dit oliefyr er en ældre mindre effektive model, erstatter det kan spare dig nok på fremtidens olie varmeregningen at forrente omkostningerne ved den nye enhed. Desuden, i løbet af 2009-2010 føderalt tilbyder regering skattefradrag på 30 procent, op til $1.500 for omkostningerne ved kvalificeret varmesystemer. Hvis du planlægger at erstatte din eksisterende oliefyr, kan denne potentielle stormfald medvirke til at reducere de samlede omkostninger.

Hvor meget ovnen?

Størrelsen af en udskiftning ovn er dikteres primært af størrelse/alder af boligen. Begynde din genanskaffelsesprisen beregninger ved at bestemme, hvor mange kvadratfod plads dit hjem har. En anden væsentlig faktor påvirker genanskaffelsesprisen er den nye enhed AFUE rating.

AFUE bedømmelser

AFUE (udnyttelse årlige brændstofeffektivitet) ratingsystem blev udviklet af Environmental Protection Agency og U.S. Department of Energy til at hjælpe forbrugerne med at identificere mere energieffektive apparater såsom klimaanlæg og ovne. Ligesom CAFE kilometertal numrene indsendt på nye biler, apparat producenter er forpligtet til at sende AFUE bedømmelsen af deres produkter, tillade kunders hen til sammenligne. Højere AFUE-rated apparater bære undertiden højere oprindelige priser, men i det lange løb energibesparelser enheder giver formodes for at overstige forskellen. Til et nyt oliefyr til at kvalificere sig til skattelettelsen, skal dens AFUE rating være lig med eller større end 90.

Sammenlign priser og garantier

Kontakt flere ovn forhandlere og få deres priser for en ovn i stand til at varme dit hjem. Forhøre sig om enhedens AFUE rating og spørge, hvis det opfylder betingelserne for selskabsskat. Når du har priserne på flere sammenlignelige ovne med tilsvarende AFUE ratings, kan du gøre en bedre beslutning.

Varme olie forhandlere ofte sælge og installere ovne også. Hvis din fyringsolie leverandør gør, kan du få en lavere pris, hvis de forstår, at de kunne miste dig som kunde, hvis de ikke gør.

Endelig sammenligne garantibetingelser på ovne. Nogle producenter tilbyder en livstidsgaranti på varmeveksleren, andre gør ikke, eller de tilbyder en forholdsmæssig garanti.

Sammenlign samlede anskaffelsesomkostninger

Genanskaffelsesprisen for en ny ovn omfatter mere end blot ovnen. Installationsomkostninger skal betragtes samt afgifter for at fjerne din gamle ovn. Som du sammenligne priser, være sikker på at få et detaljeret skøn nedbryde alle omkostninger i forbindelse med køb. Insistere på en fast sats for installationen. Den sidste ting du behøver er en bedragerisk lavt prissat ovn solgt af et ur, du ser installeret.

Sæsonbestemt overvejelser & tilgængelige brændstoffer

Os tvunget til at opvarme vores boliger normalt ånde lettet op når fyringssæsonen endelig slutter. Sommerens ankomst betyder ikke mere brændselsolie leverancer. I koldere klimaer er sommeren en slæktid for brændselsolie og ovnen forhandlere. Du kan muligvis forhandle en bedre pris i juli end du nogensinde kunne håbe på at modtage i januar.

Størstedelen af amerikanske boliger er opvarmet med naturgas. Men hvis du bor i et landområde eller en anden ekstern del af landet, gas kan ikke være tilgængelige. I så fald kan en ny olie eller elektrisk ovn være din eneste muligheder.

Udskiftning omkostninger skøn

For at udvikle en baseline genanskaffelsesprisen skøn, nogle antagelser skulle gøres. De er som følger. Dit hjem er 1.800 kvadratfod i størrelse. Du bor i et koldt klima, hvilket er grunden til du har brug for en ny ovn). At isolering og vinduer i dit hjem er af gennemsnitlige effektivitet, alle tre primære ovn typer er levedygtige muligheder og 100 procent af dine eksisterende kanalsystem er reuseable med din nye ovn.

En varmluft naturgas ovnen vil koste mellem $1.500 og $2.500. Et gasfyr med en 90 + AFUE rating vil være højere. En olie fyret varmluft ovn vil koste $2.000 til $3.500. Og en elektrisk ovn varmluft vil koste $900 til $1.500 og vil kræve 220v AC.

Ingen af disse prisoverslag omfatter installation.

Priserne var i oktober 2009


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com