Hvilken Type gødning bruger jeg på en Disney Ice anlæg?

April 3

Hvilken Type gødning bruger jeg på en Disney Ice anlæg?

Disneyland Ice anlæg, Botanisk kendt som Delosperma alba eller Delosperma Cooperia, er en evergreen, blomstrende bunddække, der trives i stærkt sollys, varme temperaturer og fast-afløb jord. Planten har lange, slanke saftige blade og en krybende vækst vane. Det producerer levende blomster minder om asters. Disneyland is plante får sin mundret navn, fordi det er en allestedsnærværende plantemateriale i de sydlige Californien og Florida Disney tema parker. Vant til vokser i klippefyldte og endda næringsfattige jordbund, ice anlæg er ikke en tung feeder. Kraftig gødskning kan være kontraproduktivt, men lette anvendelser af den rigtige gødning vil forbedre vækstrate og ydeevne af anlægget og vil sandsynligvis øge blomstrer.

Typen af gødning

Som en saftige staude er Disneyland Ice anlæg ikke en særlig heavy-fodring plante. Da mange gartnere vokse det for sine blomster, er en lavere-kvælstof formulering din bedste satsning at støtte stærk bloom ydeevne. Kigge efter en langsom frigivelse eller organisk granuleret gødning med en garanteret analyse af 5-10-15 eller en med et lignende forhold mellem N-Poulsen. Dette vil give planterne en rigelig ernæringsmæssige boost for både blade og blomstre, kompensere for eventuelle mangler i plantning jorden.

Befrugtende på plantning tid

Når du forbereder en plantning seng til komposteret Disneyland Ice anlæg er det en god idé at arbejde en generøs mængde af kvalitet gødning i top 6 inches af jord til at øge den naturlige frugtbarhed af dyrkningsmediet. Derudover vil en dosis af langsom frigivelse eller organisk gødning, blandet ind i top 4 til 6 inches af dyrkede og forberedt plantning jord, arbejde for at fodre planterne, som de bliver etableret og i det lange løb. Anvend gødning ifølge etiketten dosering retninger. For at undgå enhver chance for overfeeding, brug aldrig mere end 1 lb. gødning for hver 50 kvadratfod af beplantning jord.

Befrugtende etablerede Ice anlæg

Du vil gøde din etablerede bestande af Disneyland Ice anlæg en gang om året, i foråret. Det er vigtigt at bruge en let hånd og overholde den 1-lb.-per-50-square-feet retningslinje at undgå overfeeding. Hvis nogensinde i tvivl bruger mindre gødning, ikke mere. Anvende den anbefalede tilførsel af gødning over din Disneyland Ice anlæg jord jævnt, casting kornene i hånden men ikke fik kernerne på planterne.

Sikkert ved hjælp af gødning på Ice anlæg

Som med de fleste sukkulenter ønsker du at undgå kontakt mellem anvendt syntetiske gødningsstoffer og blade af planten. Den bedste måde at opnå dette er at bruge langsom frigivelse granulerede goedninger, der er coated så de ikke vil begynde at frigive deres næringsstoffer, indtil de er skyllet ned til jorden. Anden muligheden er at bruge en organisk gødning, der ikke vil skade planterne ved kontakt. Vand is anlægget godt efter hver gødning ansøgning. Brug en slange og sprøjten vedhæftet fil sæt på "regn" eller en anden blid indstilling. Anvende lige nok vand til at vaske gødning korn ned til jorden mellem planterne, men ikke så meget, at jorden klæg.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com