Kælderen oversvømmelsesforebyggelse

April 3

En oversvømmet kælder kan ikke kun ødelægge husholdningsartikler, keepsakes og møbler, kan det ødelægge grundlaget for hjemmet og kræver reparationer, der kan koste tusindvis af dollars. At være en klar over boligejer og et par skridt til at hindre kælderen oversvømmelse kan spare en masse penge og fjerne egenskaben tab.

Regn tagrender

Holde regn tagrender fri for blade og snavs og at sikre, at de er godt forbundet og korrekt vinklet vil forhindre omfattende mængder af regnvand fra falder på jorden ved siden af house foundation. Selvom du har vagter på tagrender til fælde blade, Rengør tagrender mindst to gange om året for at holde dem fuldt ud operationelle.

Nedløbsrør

Korrekt installeret nedløbsrør bør direkte regnvand et minimum af 10 fødder væk fra hjemmets fundament og ind på et område, der er ordentligt skrå væk fra huset. Undgå tilslutning nedløbsrør til tørre brønde, da disse vil hurtigt fylde under kraftig regn og tvinge bølger af vand mod jorden i nærheden af instituttet. Exit enderne af nedløbsrør skal være synlige, Tom over en defineret hældning og være lettilgængelige med fjerne akkumulerede blade og snavs. Installation af et letflydende skærmen eller tilbage flow ventil afskrækker smådyr og gnavere fra kravle ind til nedløbsrør.

Bilæggelse af jorden

Den opfyldning, der omgiver hjem, især nyligt bygget dem, ofte afregner og skaber konkave områder i vand akkumuleres. Dette problem kan afhjælpes ved at tilføje flere top jord og plantning græs for at forhindre yderligere erosion. Undgå at overdrive opfyldning, som højder der overstiger højden af instituttet kan forårsage andre bivirkninger dræning spørgsmål.

Dårligt højfrekvent Yards

Hvis banen af din værftet er slukket og dirigerer regnvand mod hus i stedet for væk fra det, vil vandet i sidste ende spill over fundamentet og trænge vindueskarm pladerne. Dette vil ikke kun oversvømme kælderen men kan også forårsage dens vægge til at spænde eller skjule. Dette kan forhindres ved re udgravning værftet.

Sump pumper

En sump pumpe vil automatisk hente vand, der kommer ind i kælderen og pumpe det til en passende ekstern destination. Dens installation er ligetil og systemet er let at vedligeholde.

Kemiske fugemasse

Anvende et par frakker af foundation imprægnering løsning til kælderen gulv og vægge forhindrer vand udsivning. Kemikalier i flydende absorbere vand som det utætheder struktur, så det aldrig trænger byggematerialer og forårsager oversvømmelser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com