Hvordan man Wire flere lys på en enkelt stang Switch, der har magt

April 3

Hvordan man Wire flere lys på en enkelt stang Switch, der har magt

Nogle gange er det nødvendigt at kontrollere mere end ét lys fra en enkelt switch. Eksempler kunne være kælderen belysning eller flere forsænket lys i køkkenet. Alle ledninger i boligen er parallelle ledninger; El skal ikke passere gennem et lys at komme til næste. Parallelle kablede lys er ikke afhængige af den tidligere lys til arbejde. Hvis en brænder, vil den næste ene på kredsløb fortsætte med at arbejde. Enpolet lyskontakter arbejde ved at dreje én ledning til eller fra.

Instruktioner

•Drej off effektafbryderen, der leverer strøm til belysning kredsløb. Placer no-kontakt spænding tester sonden nær en ledning i boksen switch. Hvis lyset bliver slukket, er strømmen slukket.

•Installer beklædt kabel mellem boksen skifte ledninger og det første lys armatur. Strip 6 inches af beklædningen fra begge ender og indsætte kablet i boksene. Strip 3/4 inches af isolering fra ledninger i hver ende af kablet og ledningerne fører til switch boks fra afbryderknappen.

•Twist to nøgne jorden ledninger sammen i boksen skifte ledninger forlader en 3-tommer hale på en af dem. Stikke halen ind i et U-sving. Skruen, grønt stel terminal på switchen med en skruetrækker og placere i U-svinget på terminalen, så det ombrydes omkring skruen med uret. Spænd skruen fast.

•Twist de to hvide ledninger sammen i boksen switch. Skrue en wire møtrik på forbindelsen. Bøje enderne af begge sorte ledninger i et U-sving. Løsn de to terminaler på switchen. Placere U-sving på terminalerne, så de indhyllingsafstand skruerne med uret. Spænd de terminal skruer fast.

•Installer beklædt kabel mellem den første lampen og andet. Strip 6 inches af beklædningen fra hver ende af kablet og 3/4 inches af isolering fra hver ledning. Twist to jorden ledningerne sammen i det første lys ledninger boks. Hold armaturet jordledningen sammen med snoet jorden ledninger og skrue på en ledninger møtrik.

•Twist de to hvide ledninger sammen. Holde stativ hvid ledning med to snoede hvide ledninger og skrue på en ledninger møtrik. Gentag dette for de to sorte ledninger og armatur sort ledning.

•Installer beklædt kabel mellem den anden lampen og tredje, hvis der er én. Gentag trinene ledninger for jorden, hvide og sorte ledninger på hver lampen. På det sidste lys armatur i kæden, gør den sidste forbindelse mellem armatur jorden, hvide og sorte ledninger til den overtrukne kabel ledninger for at fuldføre banen.

Tips & advarsler

  • En meget lang perlerække af lys på et enkelt kredsløb kan opleve overdreven spænding dråber med det resultat at blive lysdæmper lys for enden. Brug i stedet forgreningsdåser for at opdele kæder. Ledning fra parameteren til en samledåse, derefter foretage flere kæder af lys fra samledåsen. Ledninger i boksene junction er den samme: jord til jord, hvid til hvid og sort til sort.
  • Altid arbejde med power slukket på afbryderknappen og test for at sikre det er slukket.
  • Foretage tilslutninger i den rækkefølge. Jorden første, hvid anden og sort sidste. Dette giver et mål for sikkerhed, hvis ledninger blive strømførende.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com