Hvordan til at hænge en Over døren strygebræt på en skabet døren

April 3

Et strygebræt er en nødvendighed for enhver husholdning, men at finde plads til en stor bulkly strygebræt kan ofte vise sig for at være en udfordring. Hvis du er udfordret til rummet, en over døren strygebrættet kan dog din løsning, der er så længe du har et sted at hænge det. Ofte gange, fungerer over døren strygebrætter ikke godt med typiske døre. I stedet, bestyrelserne er bedre egnet til en glidende skabet døren.

Instruktioner

Hvordan til at hænge en Over døren strygebræt på en skabet døren

•Hvis du vil hænge strygebrættet du får brug for til at glide i parentes over skabet døren, men for at gøre dette skal du først rydde stien ved midlertidigt at fjerne den glidende mekanisme fra den ene side af udenfor skabet døren. Ved hjælp af din afføring for at Skru skyderen fra skabet døren, og sørg for at fjerne det fra døren, der overlapper i front. Afsætte skruerne i et sted du vil finde dem.

•Skub strygebræt beslag på skabet dør og placere dem i nærheden af midten af døren. Kontroller tilbage skabet døren dias glat uden gnide mod de kantede parenteser. Hvis gnide opstår, fjerne parentes og derefter bøje bagkant med din tænger. Teste igen, Gentag denne proces, indtil der er ingen gnidning.

•Sæt strygebræt til beslaget ved hængning i bestyrelsen. Roter det indtil beslag låse huller placeret i rammen strygebræt. Hvis du ikke er i stand til at få bord til at forbinde til parentes prøve at fjerne beslagene fra døren. Monter beslagene til strygebræt rammen og skub derefter den fulde enhed på skabet døren. Kontroller funktionerne strygebræt korrekt.

•Forbind-vedhæfte den glidende mekanisme til skabet døren at forsikre det hænger og flytter korrekt. Igen, tjek for at se om der er nogen gnidning mellem dørene og strygebræt parentes. Sørg også for at strygebrættet hæver og sænker korrekt.

Tips & advarsler

  • Du kontrollere strygebræt beslaget passer over døren før du fjerner den glidende mekanisme.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com