Hvordan kan jeg dyrke hvede græs til dekorative formål?

April 4

Hvordan kan jeg dyrke hvede græs til dekorative formål?

Typisk dyrket for sine ernæringsmæssige egenskaber, er hvede græs stigende popularitet for sin dekorative formål. Hvede græs centerpieces bliver en ny trend til dekoration på bryllupper og barnedåb, samt tilføjer et strejf af arten til et hjem decor. Selvom bredt tilgængelige via de fleste blomsterhandler og havearbejde centre, voksende din egen hvede græs derhjemme er billig og sikrer de friskeste resultater. Denne hurtig-voksende græs kan startes ca to uger forud for når Dekorationen er nødvendig.

Instruktioner

•Sprout hvede græsfrø af iblødsætning 1 kop af frø i en skål med vand nok til at dække. Lad sæt til 10 timer og derefter afløb i et papir foret salatslynge og skyl godt. Lad frøene sat i en salatslynge for en anden 10 timer, så skyl og afløb. Der er afsat en gang mere og efter 10 timer, skylles og dræn godt. Frøene bør have spirede små rødder og er nu klar til at blive plantet.

•Fyld et frø bakke til randen med pottemuld. Vand i jorden, så det er vådt klar gennem. Sørg for at bruge et frø bakke med drænhuller.

•Spread de spirede frø jævnt over den fugtige jord. Spray frøene med vand lige til at fugte dem, være omhyggelig med ikke at vaske dem ud. Læg et stykke plastic wrap løst over toppen af bakken frø. Sat i et svagt oplyste, varmt sted hvor det ikke vil være på måde. Spray frø en gang eller to gange om dagen for at holde jorden fugtig.

•Tag plastikfolie efter fire til fem dage eller når hvede græs er vokset 2-3 inches høj. Græsset begynder at skubbe off den plastikfolie, når det er klar til at blive placeret på en solrig beliggenhed.

•Indstil hvede græs bakken på et solrigt sted, f.eks. et sydvendt vindue, hvor den kan modtage mindst seks timers god belysning i løbet af dagen. Hvis det er nødvendigt, kan fluorescerende lys placeres over hvede græs til at hjælpe det vokse. Vand hvede græs dagligt fra bunden, ved at holde det i en vask fyldt med vand, indtil jorden opsuger vandet.

•Klippe ud af dele af hvede græs til at passe ind stort kaffekopper at bruge som udsmykning. Sørg for at vande græs fra bunden, som i trin 5, før opskæring og markedsføring i Skålene.

Tips & advarsler

  • Dyrker hvede græs i en terracotta beholder i stedet for frø bakker og opstillet container med græs til din dekoration.
  • Efter at have brugt som en dekoration, kan hvede græs høstes og juiced. Gemme den ubrugte del i køleskabet.
  • Ikke vand hvede græs over hovedet når det er vokset over 3-inches høj, til at undgå skimmel danner.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com