Kolde Tolerant Pawpaw træer

April 5

Asimina triloba, eller pawpaw, er en indfødt i Nordamerika. Almindeligvis kaldet vilde banan, vanillecreme apple eller fetidshrub, pawpaw er ofte forveksles med papaya, men de er kun fjernt beslægtet. Pawpaw kan skelnes klart ved deres moden frugt, som er mørk, rynket og tre til fem inches lang. Rækken naturtype tyder på, at det nordamerikanske pawpaw er ganske koldt tolerant.

Karakteristika

Asimina triloba er en flerårig løvfældende træ, som kan vokse overalt fra 10 fod 25 fødder, og generelt i ly af større skovtræer. Bladene vokse til 12 inches lang, drejning gul i efteråret. Deres hængende vane giver smalle konisk træet en tropisk udseende. Hængende blomster er mørkerøde og kan indeholde en række æggestokkene men bestøve ikke nemt som udgivelsen af mandlige pollen ofte halter godt bag de kvindelige receptorer. Selv om blomsterne er komplet, er der indeholder både mandlige og kvindelige dele, cross bestøvning påkrævet. Frugt fra en enkelt blomst form i en klynge peger ud eller op, som bananer. Mere ofte regenerere planterne ved at skyde fra vandrette rødder, til sidst danner et krat af planter.

Habitat

Pawpaw er en langt mere kolde tolerant plante end dens tropiske fætre af familien Annonaceae, anone og vanillecreme apple. De kan findes så langt nord som sydlige Ontario på bredden af Lake Ontario; syd østlige Texas og Oklahoma; og vest til syd østlige Nebraska og Kansas, herunder sydlige Michigan. Dette omfatter Zone 5B af USDA plante hårdførhed kort, der er udpeget en gennemsnitlig minimumstemperatur i -15 Fahrenheit til -10 Fahrenheit.

Voksende melontræsfrugter

Pawpaw er mest held vokset fra frø i de første to år under filtrerede lysforhold som en baldakin af større træer. Frøene kræver køling at bryde vækstdvale; plante frøene udendørs og tillader dem at overvintre vil opnå det samme. Vokse i dybe, frodige, veldrænet jordbund med en pH-værdi på 5 til 7. Vand godt, men tillader ikke pawpaw at blive vandlidende. Når træet er to år gammel det vil drage fordel af fuld sol, men de store blade er sårbare over for kraftige vinde. Frugten er klar til høst, når de har formørket og rynket, normalt i efteråret.

Pawpaw udvikling

I sin naturlige tilstand producerer af pawpaw lidt frugt på grund af bestøvning problemer. I Firenze, Italien føres forskning for at forbedre produktiviteten, frugt kvalitet, størrelse og post harvest håndtering af pawpaw. Pawpaw er kolde-tolerante, som gør den velegnet til udviklingen i køligere klimaer som en prydplante og mad plante. Pawpaw er blevet fundet for at indeholde kemikalier anti-tumor og pesticider og har den fordel ikke at være omfattet af sygdomme eller skadedyr.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com