Bambus plante pleje og fjernelse

April 5

Bambus plante pleje og fjernelse

Bambus kan trives i en række forskellige zoner og selv vejret vintre med under frysepunktet. Det kan gøre en attraktiv naturlige hegn eller omdrejningspunkt for en have, men at slippe af med det kan være en akkord.

Funktioner

Bambus gengiver via jordstængler under jorden. Dette betyder, at det kan spredes hurtigt. For at sikre, at det stadig er overskueligt, bambus skal plantes inden for underground grænser, såsom plast kantning, der vil begrænse afstanden jordstængler kan spredes. Denne reproduktion er de samme træk, der gør det svært at fjerne.

Vanding

For at trives, er én ting, at bambus kræver masser af vand. Enkelte arter har forskellige belysning krav, men uden masser af vand på bladene bliver gule, og Stokke vil til sidst dø.

Gødning

Bambus er en temmelig selvforsynende plante, men i næringsfattige jorder kan drage fordel af anvendelsen af naturlig gødning. Organiske former, såsom kompost, gødning eller træ aske, kan levere de nødvendige næringsstoffer.

Fjernelse

Fjernelse af bambus kan være kompliceret. Herbicider at dræbe bambus kan være effektiv, men kan være nødvendigt med flere programmer, og jordstængler kan fortsætte med at spire nye planter. Grave en kant rundt om bambus og installation af tunge plast kan hjælpe indeholder det til et område, effektivisere herbicidet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com