Sådan foretages fejlfinding af en swimmingpool Motor

April 5

Processen med fejlfinding en swimmingpool motor kommer til at udelukke alle andre mulige scenarier, der vil føre dig til at tænke, at motoren er dårlig. Tegn på en defekt motor er primært tab af filter pres eller ikke er i stand til at opretholde konstant filter pres, der cirkulerer din swimming pool vand. En gamle, beskadigede eller slidte pool pumpe motor kan undertiden forårsage filter at miste pres, men fejlfinding kan du isolere problemet strengt til motoren, så en professionel kan servicere det eller erstatte det, hvis det er nødvendigt.

Instruktioner

•Backwash filter til at fjerne overskydende snavs og debris fanget af sand eller diatoméjord, pulver-lignende stof anvendes i pool filtre. Et filter behov for rødmen vil føre til lavt filter pres, fordi filteret er tilstoppet af overdreven snavs fanget af diatoméjord eller sand. Backwashing puljen kan fjerne filteret som anledning til lavtryk. Slå filteret og slå frigivelse ventil i bunden af filteret til efterdønningerne. Tillad jorden til at skylle fra ventilen og slå det fra, når vandet løber klar. Pumpe håndtag tre gange til toppen af filteret og genstarte. Tilføj 1 qt. af frisk diatoméjord eller sand gennem skummer.

•Observe filter trykket over flere dage. En måler på siden af filteret angiver filter presset. Konsekvent og normale filter trykket skal ligge et sted mellem 12 og 17 psi for en diatoméjord filter og mellem 6 og 8 psi for en sand filter. Hvis trykket falder under 12 psi eller 6 psi henholdsvis efter du efterdønningerne, kunne det være et tegn på en dårlig pool pumpe motor.

•Rengør skimmer kurve. Slå filteret og tømme begge skimmer kurve. En kurv er i pool hulske og en anden er på bunden af filteret pool. Kurvene kan få fyldt og blokere vand omsætning og resultat i en trykfaldet i filteret.

Tips & advarsler

  • Hvis trykket fortsætter med at falde uanset fejlfinding, betyder det stadig ikke nødvendigvis pumpe motor skal udskiftes. Tage det til en pool professionel til at vurdere, om motoren skal være smurt eller erstattet nu, problemet synes at være isoleret til motoren.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com