Saltvand swimmingpool udstyr vedligeholdelse

April 5

Saltvand pools er et alternativ til standard chlorerede swimmingpools; en chlorinator nedbryder salt i pool at rengøre pool. Denne reaktion giver en saltvand swimmingpool kontinuerlig chlorering rengøring magt. Saltvand pools har forskellige krav til vedligeholdelse og reparation fra normale puljer.

Komponenter

En saltvands-swimmingpool har tre hovedkomponenter, der styrer kloring. Salt er det vigtigste element. Der bør være 3.000 dele pr. million salt til vand i poolen. Salt er hvad gør bassinvandet lede elektricitet produceret af styreenheden. Styreenheden sender magt til cellen salt. Styreenheden kan slås op og ned for at kontrollere niveauet chlorering af poolen. De fleste kontrolenheder afsløre mængden af salt i poolen og vil kontrollere tilføjelse af mere salt fra salt cellen. Vand fra poolen bevæger sig gennem salt celler installeret i poolen. Når vandet passerer ind i cellen, salt, den bevæger sig gennem plader der hver især har modsatte afgifter fra den næste. Dette skaber den elektriske ladning, der skaber klor.

Generel vedligeholdelse

Du bør regelmæssigt undersøge din saltvand swimmingpool til at gøre det fungerer korrekt. Kig på din pool for at sikre det er visuelt ren. Hvis det er, arbejder filtreringssystemet. Hvis ikke, skal du muligvis fjerne filtrene og rense dem manuelt.

Din salt celle vil generelt have en lys indikerer, at det producerer klor. Så længe lyset er belyst, er cellen salt OK. Hvis det ikke er, skal du kontrollere, om den selvrensende lys er tændt. Mange af disse celler har en selvstændig ren tilstand, der kommer på hver 5 til 10 minutter. Hvis ingen er på, fejlfinde celle ifølge producentens manual. Kontrollere cellen hver måned for at sørge for der ikke er overdreven kalkaflejringer på cellen. Dette vil medføre et tab i klor produktion.

Superchlorination

Hvis klor bliver for lavt i din pool, kan du nødt til at superchlorinate pulje til at få det tilbage til et normalt niveau. Superchlorinating en pool vil hæve salt i vandet for hurtigt at forhindre bakterievækst i vandet. Mest salt celler vil have en knap i dem, der tillader dig at tilføje flere klor til poolen efter behov. Hvis nødvendigt, du kan også tilføje klor til poolen manuelt. Kontrollere størrelsen af din pool og klor niveauer til at bestemme, hvor meget du nødt til at chokere swimmingpoolen klor tilbage til sundhed.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com