Hvad er Mold & mug lugt som?

April 6

Hvad er Mold & mug lugt som?

Ifølge hjemmesiden Energy Star, kan skimmel og meldug forårsage en stærk, muggen lugt på en bygning eller i hjemmet. Skimmel og meldug dannes ofte på steder med høj luftfugtighed eller vand lækager.

Symptomer

Oplysninger fra University of Georgias afdeling for boliger og forbrugerelektronik forklarer, at den muggen lugt af mug og meldug er en af de vigtigste symptomer på problemet. Skimmel og meldug kan danne på en lang række overflader, selv papir, træ og læder.

Fjernelse

Skimmel og meldug former i områder med dårlig ventilation; Derfor fjerner øget ventilation ofte den fugtig, muggen lugt. University of Georgia forklarer, at øge varme niveauer i problemfeltet kan også hjælpe med at fjerne mug lugt.

Kemikalier

University of Georgia rapporter, at visse kemikalier kan hjælpe med at ødelægge skimmel og meldug dufte, såsom Klortilsat lime spredes på inficerede områder og venstre indtil lugten forsvinder. På hårde overflader, såsom cement og fliser, kan klor blegemiddel bruges til at rengøre moldy områder. Læs instruktionerne omhyggeligt før du anvender blegemiddel eller kemikalier til enhver overflade.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com