Lucerne frøsorter

April 6

Lucerne frø er blandt de mest populære foderbælgsæd bruges i græsning felter eller gøre hø til heste og kvæg. Lucerne frø vokser ideelt i dybe, frodige, veldrænet jord med foretrukne pH mellem 6.0 til 6,5 men også tilpasser sig mindre jordkvalitet. Lucerne kræver høje niveauer af gødning for bedste etablering og topdressing med kalksten anbefales ved University of Missouri forlængelse at forbedre levetiden.

Affinitet

Samfølelse Lucerne frø er kendt for deres høje ydeevne selv i områder, hvor roden rådner er et fælles problem. Samfølelse Lucerne er fuld-sæson forskellige godt tolerant af kulde. Frøene har et bredt spektrum af pesticidresistens og dette hjælper med at sikre ensartet produktion over tid. Affinitet frø er meget modstandsdygtigt over for problemerne med stilk nematoder, parasitter, der er normalt udbredt i Lucerne vokset i lettere jorder. Lucerne står produceret med affinitet frø har en hurtig genopretning og er godt tolerante over for hyppige tætte skæring. Affinitet frø er godt tilpasset til voksende i hele USA med undtagelse af områder i den dybe syd.

Opmærksomhed II

Opmærksomhed II Lucerne frø er en højtydende og aggressive Lucerne vifte med en hurtig sats efter høst opsving. Sorten har en forbedret niveau af standability (antallet oprejst stilke), øget beskyttelse mod tab. Opmærksomhed II er blandt Lucerne frø mest anbefalede i stærkt administrerede Lucerne felter. Frøene nå deres slutningen bud eller tidlige blomstring modning stadier tre til fem dage tidligere end en række andre falder hvilende Lucerne frøsorter. Det høje niveau af standability giver hurtigere tørretid i felter efter perioder med regnvejr og våde vejr.

Store hjul Lucerne

Store hjul Lucerne frø er meget tolerante over for høje niveauer af græsning og trafik, herunder hjulet trafik, producerer vedvarende bevoksninger af højtydende afgrøder. Frø producere høje planter med tykke, mørke grønne løv baldakin og høj kvalitet foder. Store hjul frø er godt tilpasset til voksende over hele USA og har højere udbytte over længere hø år, med kronen inddrive hurtigt efter høsten. Testet i Universitet og private forsøg, kommer store hjul Lucerne frø nær toppen af skalaen for holdbarhed og kvalitet.

Frihed PLH

Frihed PLH er en højtydende Lucerne sort, der producerer en meget god kvalitet foder. Frihed PLH har en forbedret standability og er genetisk resistente over for kartoffel leafhopper. De grønne planter med mørke grønne blade har en middelhøjde og en semi-oprejst vækst. Frihed PLH Lucerne er velegnet til områder med en kendt tilstedeværelse af kartoffel leafhopper og hvor avlerne foretrækker ikke at bruge insektmidler regelmæssigt for at kontrollere insekter. Frihed PLH har få begrænsninger vedrørende jordtyper eller kulturel forvaltning.

Radiance HD

Radiance HD er blandt de høj-fordøjelighed Lucerne sorter. De højtydende planter er meget tolerante over for våd jord og er hurtige til at inddrive fra skade. Radiance HD Lucerne har en stor crown størrelse, er mørkegrøn i farve og er meget persistent med en hurtig sats af genvækst. Alfalfa forskellige genopretter hurtigere efter høst end en række konventionelle Lucerne sorter. Radiance HD er også modstandsdygtige over for en række sygdomme og producerer optimalt med god forvaltningspraksis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com