Pleje af Dracenea planter

April 7

Pleje af Dracenea planter

At have en Dracenea plante tilføjer en varm, indbydende følelse til ethvert rum i dit hjem eller arbejdsplads. Draceneas er planter, der er nemme at passe, som ikke kræver meget vedligeholdelse. Denne stueplante er ideel til folk, der elsker planter men har ikke en grøn tommelfinger. Dracenea kommer i en bred vifte af kultivarer spænder i størrelse fra bordplade til planter 20 fod høj, ifølge University of Florida. Populære Draceneas omfatter majs plante og Janet Craig. Med ordentlig pleje, vil din Dracenea blomstre.

Instruktioner

•Transplant Dracenea ind i en større blomsterkrukke fra børnehave-puljen. University of Florida foreslår, at pottemuld "veldrænet og fugt retentive og fri for skadedyr." Ændre jorden med et pund af Micromaxyd3, og sørg for at undgå at bruge superphosphat-holdige fluor, som kan forårsage blad klorose i Draceneas, ifølge University of Florida.

•Sæt Dracenea i et område, der modtager indirekte sollys, undgå solen om eftermiddagen. Steder kan opstå på blade, hvis de får for meget sollys og anlægget skal muligvis flyttes til et andet område af rummet eller andre steder i hjemmet. De kan tåle tørre og fugtige luft i hjemmet; dog tåge deres blade et par gange om ugen.

•Kapacitet dybt en gang om ugen. Tjek underkop i en time eller to og dumpe vand, drænet i en underkop. Vand mere i sommermånederne som nødvendigt.

•Applicer en vandopløselig gødning to gange om måneden i løbet af foråret og sommermånederne. Følg anvisningerne på etiketten for den korrekte brug for størrelsen af din Dracenea.

Tips & advarsler

  • Støv bladene af din Dracenea når du støv andre elementer i rummet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com