Hvordan at vide hvis planter har for meget eller ikke nok vand

April 7

Hvordan at vide hvis planter har for meget eller ikke nok vand

Korrekt vanding er nøglen, når det drejer sig om dyrkning af sunde, kraftige planter, men at vide, hvor meget vand er ikke altid let. Planter kan være temperamentsfuld og meget opmærksomme på anlægget er den eneste måde at afgøre, om visse symptomer er forårsaget af forkert vanding eller andre problemer såsom et insekt angreb eller utilstrækkelig lys. Vær forsigtig, fordi for meget og for lidt vand kan forårsage lignende symptomer.

Instruktioner

•Flyt dit anlæg til et tørt øje straks og tillade jord tørre, hvis bunden af dit anlæg udvikler en grødet, blødt udseende og vender mørkegrøn, som din plante sandsynligvis har root rot, forårsaget af for meget vand. Root rot, som ofte er dødbringende, er især problematisk i vintermånederne når planter kræver mindre vand. Planter, der dyrkes i beholdere uden drænhuller ofte offer for root rot.

•Kontroller din plante fugt niveau hvis spidsen af dit anlæg blade begynder at blive brune, som kan være et tegn på enten for meget eller for lidt vand. Brune blade kan også være et tegn på andre problemer såsom for meget varme eller sollys. En række brune blade er normal, som planter kaste ældre blade. Gulfarvning bladene nær den nederste del af anlægget kan ofte tegn på for lidt vand.

•Se for visne blade eller hæmmet vækst, som kan være tegn på for meget eller for lidt vand. Teste jorden ved at stikke fingeren ind i toppen af jorden, så vand grundigt hvis jorden føles tør. Aldrig vand planter når toppen af jorden føles fugtig. Hvis jorden tørring hurtigt, skal du flytte dit anlæg til et køligere sted eller en adresse lyse og direkte sollys.

•Kapacitet dit anlæg mere, hvis pottejorden begynder at skrumpe fra indersiden af puljen. Mætte jorden dybt for at genoprette fugt til rødderne, så lad overskydende vand til at køre gennem drænhul.

Tips & advarsler

  • Containertransport planter kræver god dræning og bør plantes i beholdere med et mindst ét hul i bunden, så overskydende vand kan undslippe. Klæg jord vil forhindre luft i at komme til rødder og planten vil til sidst blive kvalt.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com