Hvordan man krog op vand linjer til brusebad

October 17

Hvordan man krog op vand linjer til brusebad

Bruser vandhaner er knyttet til den varme og kolde vand feed-linjer, der tjener hvert armatur i hjemmet. De er installeret som synker vandhaner og har den samme slags forbindelser. Bruser vandhaner fås enten med et enkelt håndtag eller med dobbelt håndtag, som begge er forbundet på samme måde. Processen med at koble op vand linjer til brusebad kræver nogle grundlæggende VVS dygtighed og et par fælles værktøjer.

Instruktioner

•Locate af varmt og koldt vand linjer der kører til dit badeværelse. Find vandforsyning cutoff ventilerne tættest på badeværelse rør og forvandle dem til den slukkede position. Brug din rørskærer til at åbne begge rør på deres slutpunkt, så kobber linjer kan installeres for at aflede vandforsyning mod bruseren vandhane.

•Sæt 1/2-inch kobber rør til åben vandforsyning linjer og køre dem til brusebad hane placering. Vedhæfte en 1/2-tommer dobbelt kvindelig kobling uden tråde at åbne rør ved hjælp af din propan torch og bly-fri rør lodde for at gøre fælles. Skub kobling på åben røret, så at det streamens slutning rør af om halvvejs. Opvarmes røret og koblingen for et par øjeblikke, flytte faklen konstant, så varmen er endnu. Tryk røret lodde til sømmen mellem koblingen og røret indtil det smelter og udfylder hullet. Gentag processen med andet rør.

•Sæt en længde af kobberrør til den åbne ende af kobling på samme måde. Køre slangen til bruseren ventilen installationsplacering, ved hjælp af trævæg studs som mounts. Tryk røret mod knopper og placere røret parentes over dem. Brug din skrue pistol og de skruer, forudsat for at fastgøre rør på plads.

•Installer et stykke 2 x 4 tommer tømmer mellem de væggen studs hvor din bruser vandhane vil blive monteret. Tillægger træ med et beslag rørene, og brug din pibe kutter til at skære det til den rette længde. Installere en 90-graders kobber albue til slutningen af rør med din lommelygte og lodde. Albue skal ende med et gevind kvindelige åbning.

•Sno gevind enderne af dit brusebad vandhane ventiler med Teflon tape omkring tre gange rundt. Indsæt ventilerne i den åbne albue og stramme med din skruenøgle. Drej på vandforsyningen cutoff ventiler og teste linjerne.

Tips & advarsler

  • Anvend Teflon tape i den samme retning, som trådene skal undgå det optrevling når trådene er strammet.
  • Forsøg aldrig at tage på VVS opgaver, der er ud over deres evner. Brudt rør eller inventar kan resultere i oversvømmelser og alvorlige skader til dit hjem. Kalde i en professionel, hvis du har brug for.
  • Udvis forsigtighed når du arbejder med farlige redskaber som propan fakler. Propangas er brandfarlige og brændbare. Rør kan forblive varm efter lodning for nogle gang så tillader dem at køle før du fortsætter med at arbejde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com