Sådan Care for en tønde kaktus

April 7

Sådan Care for en tønde kaktus

Tønde kaktus vokser vildt i Mojave, Sonora og Chihuahua ørkener i nord- og Sydamerika. Disse hurtigt voksende kaktus reproducere ved at oprette unger eller udløbere rundt i bunden. Tønde kaktus er runde, grønne planter med skarpe nåle og vokse til 10 fod høje. Alle sorter producere blomster omkring kronen af kaktus i gul-grøn eller rød. Den saftige frugt, der følger den blomstrende periode er ikke spiselige. Tønde cactus planter er almindeligt dyrket som lav vedligeholdelse potteplanter.

Instruktioner

•Wash en tung ler beholder med sæbevand og skyl det i én del blegemiddel blandet med ni dele vand. Ler urtepotter er bedst for planter har brug for tørre betingelser gerne kaktus og sukkulenter. De porøse sider af beholderen tillade fugt at vægen væk fra rodklumpen efter vanding.

•Drill fire afløbshuller med en elektrisk bore i bunden af beholderen, hvis de er fraværende. Dække bunden af anlægget puljen med en wire mesh og fylde med en jord blanding af lige dele af sphagnum, pottemuld og sand. Plant kaktus på samme niveau, som det var voksende. Ikke vand i tre til fem dage.

•Sæt den tønde kaktus i et område med lyse sollys, hvilket er normalt en syd - eller vestvendt vindue. Denne kaktus kræver flere timers solskin pr. dag. Supplement lys med fluorescerende pærer hængt 6 inches over toppen af planten, hvis der ikke er nok naturligt sollys.

•Kapacitet cactus regelmæssigt fra marts til slutningen af September. Lad jorden tør lidt mellem vandingerne. Hvilende periode om vinteren, give planten 1 kop vand hver anden uge. Denne vifte af cactus dør hvis de får lov at stå i vand, så fjerne det overskydende vand fra drypbakke i bunden af beholderen.

•Når den tønde kaktus med vandopløselige 5-10-5 gødning en gang om måneden fra juni til September. Befrugte ikke dette anlæg i løbet af vinteren, hvor det ikke vokser.

Tips & advarsler

  • Tønde kaktus tåle kolde vintertemperaturer i ørkenområder. De overleve temperaturer helt ned til 10 grader Fahrenheit i et par timer.
  • Tønde kaktus lider solskoldning, hvis ikke orienteret korrekt når de flyttes til et nyt websted. Markere den sydlige side af kaktus og plante i den nye placering med sydsiden peger mod syd.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com