Sådan reparation Float bolden i et Toilet

April 8

Konventionelle float bolden, som et metal eller plast arm tillægger en ballcock var standard udfylde ventil i toiletter i år. Placeringen af float bolden bestemmer mængden af vand, der vil fylde tanken. En float bold har brug for reparation vil forårsage dit toilet til kører nonstop, giver vand til konstant flow i tanken gennem ballcock, indtil niveauet høj vand spild ind i overløb rør. Den korrekte vandstand bør fastsættes omtrent 1 tomme nedenfor toppen af overløb rør. Reparation af float bolden indebærer følgende enkle trin.

Instruktioner

•Sæt et håndklæde på gulvet ved siden af toilettet. Fjerne låget tank og omhyggeligt sæt låg på håndklædet. Sammenlign vandstanden kampvognens vandstanden mark, eller mærke på overløb rør. Afgøre, om vandstanden er så høj, at det løber ned overløb rør. Følg den arm, der forbinder til float bolden, og Find den skrue, der tillægger ballcock armen. Justere denne skrue, ved hjælp af en skruetrækker til at sænke float bolden. Skylle toilettet og observere kampvognens vandstanden efter det refills.

•Tag float arm fra ballcock, ved hjælp af skruetrækker, til at forhindre skadelige ballcock. Bøj armen forsigtigt nedad. Gøre dette hvis det forbinder skrue er blevet justeret til sin maksimale og float bolden stadig skal sænkes. Dette vil øge presset på ventilen og slå den konstante strøm af vand. Vedhæfte arm til ballcock og skylle toilettet, kontrollere vandstanden.

•Drej spærreventil helt uret at slukke strømmen af vand i tanken. Skru en beskadiget float bold, der ikke afrive oven på vand eller stige højt nok til at slukke ballcock. Drej float bolden mod uret for at fjerne den. Greb float arm med tang, hvis det er nødvendigt, mens du fjerner float bolden. Ryst float bolden for at afgøre, om vandet er inde i den.

•Applicer enten blikkenslager er tape eller Vaselin at tråde, og skrue udskiftning float bold på float arm. Vende vand spærreventil mod uret for at tænde for vandet til tanken. Skylle toilettet og undersøge vandstanden efter tanken refills. Justere forbinder skruen for at justere float arm, som nødvendigt, for at hæve eller sænke vandstanden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com