Tegn på behov for nyt tag

April 8

Tegn på behov for nyt tag

Udslip kommer fra flere forskellige steder er et sikkert tegn på at du har brug for et nyt tag, men ikke alle tegn på et forværrede tag er så indlysende. Naturlige elementer såsom vind, sol, sne og is kan skade dit tag over tid, med skader undertiden unnoticeable et overblik. Derfor er det vigtigt at have dit tag inspiceres om en gang om året af en uddannet tag inspektør-- eller lære at genkende tegn på behov for et nyt tag på din egen.

Mangler helvedesild

Helvedesild er tynde stykker af materiale placeret i overlappende rækker til at oprette taget på dit hus. Mange helvedesild anvendes i processen, og de alle skal forblive på plads for at beskytte dit hus. Mangler helvedesild kompromittere hele taget ved at tillade vand at sive ind i strukturen og eventuelt beskadige rådnende og interiør. Således er flere mangler helvedesild en indikation af at et nyt tag er nødvendige. Ifølge den nationale tagdækning Contractors Association, det overvældende flertal af hjem i USA har tagene lavet med asfalt helvedesild.

Rullesten forringelse

Det er muligt at spotte helvedesild, før de er revet af kraftig vind. Helvedesild, der er begyndt at krølle og split er er slidt op fra eksponering til vejret. På dette tidspunkt bliver sprødt og mister deres vandtætning effektivitet. Det er kun et spørgsmål om tid, før disse helvedesild vil blive blæst.

Afskallende maling

Utætheder forårsaget af et defekt tag er ikke altid let synlig. Afskallende maling inde i hjemmet og forværrede tapet kan være en indikation af en langsom udsivning forårsaget af et svigtende tag. Et overblik over helvedesild kan synes at være fint, men en nærmere inspektion kan afsløre tynde blærer forårsaget af varmen fra solen og aldring. Helvedesild stige slighty, forårsager en boble-lignende blister. Det skaber lige nok plads for fugt at sive ind i huset.

Dårlig Installation

Et dårligt installeret tag resultere i nedsat levetid, ifølge The Washington Post. I en artikel fra maj 2010 står et utæt tag kan normalt spores til fattige materialefejl. Taget af dit hjem kan være nødvendigt at udskiftes, hvis taget synes at have været lappet i mange steder, en kontrollampe tegn at være uoverensstemmelse mellem helvedesild, der ikke passer sammen uden problemer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com