Sådan Fix en dryppende Bruser Faucet

September 29

Sådan Fix en dryppende Bruser Faucet

En utæt vandhane er en specielt irriterende problem. De fleste gange, er det resultatet af en patron, der har gået dårligt. Den hurtigste og mest surefire måde at løse problemet er at erstatte den fejlende patron. Heldigvis for dig er dette en proces, der kan udfyldes i cirka en time ved hjælp af værktøjer, hvis du ikke har dem på side kan købes for så lidt som $20.

Instruktioner

•Drej den brusebad vandforsyningen. Look for armaturet lukkeventilerne på dit hjem hovedventilen. De skal være tydeligt mærket. Hvis du er nødt til at eksperimentere for at finde ud af hvilken en det er, bare sørg for at du vender tilbage hver ventil til sin oprindelige position når du er færdig.

•Pry off håndtag cap med en lille lommekniv, lille flad-skruetrækker eller en robust, tynd flad kant. Dette vil udsætte interne håndtaget skruen.

•Tag interne håndtaget skruen og pull off stop tube. Ser for patron bevarer klip på toppen af den udsatte rundet toppen af patronen.

•Træk patron bevarer klip op med en lille skruetrækker. Fjern håndtaget Skive (synlige lige foran) og twist patronen stilken løs. Hvis du har problemer med, bruge en tang til at få det ud. Et andet alternativ er at købe en patron pull på hardware butik. Bare sørg for du køber den rigtige størrelse.

•Sæt den nye patron og passer den nye håndtag skive på den. Nu vende processen bruges til at skille vandhane ad i første omgang. Udskift den tonerkassette fastholdelse klip, Indsæt stop tube og skrue interne håndtaget skruen tilbage på. Fastgør håndtaget cap tilbage på og test bruseren. Hvis det gøres rigtigt, skal vandhanen ikke længere lække.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com