Hvordan man laver hjemmelavet værelse og stof Deodorizers

April 9

Hvordan man laver hjemmelavet værelse og stof Deodorizers. Mens alle ønsker deres hjem, samt deres tøj til at lugte så frisk som foråret brise, er de uendelig former for rum og stof deodorizers på markedet dyre og fuld af kemikalier. Heldigvis, at oprette din egen hjemmelavede værelse og stof deodorizers er enkel, holde liv duftende frisk uden at sprænge dit budget.

Instruktioner

•Fyld en spray flaske med postevand og tilføje 10 til 15 dråber af din favorit æteriske olie for hver 2 kopper vand. Spritz ind i luften og nyde duften. Vælg din æteriske olier efter deres helbredende egenskaber, for eksempel, lavendel er beroligende, pebermynte er energigivende, bergamot hjælper lindre mild depression og eucalyptus afskrækker insekter, herunder lopper.

•Få slippe af skrap hen til ophæve odors på tøj, såsom fry fedt, cigaretrøg og mere ved at blot blande lige dele af vodka og vand i en sprayflaske og let dækker tekstiler. Væsken fordamper hurtigt, forlader ikke alkohol eller fast i lugt i sit kølvand. Dette trick virker fint på indtræk, tæpper og indersiden af dit køretøj.

•Tag lugte og erstatte dem med det lige ud af tørretumbler lugten. Bland 1 del flydende skyllemiddel, 1 del bagepulver og 2 dele varm vand i en sprayflaske. Ryst flasken godt indtil bagepulver grundigt opløses og derefter spray en meget lys lag på tøj.

•Kontrollér den nemmeste værelse deodorizer nogensinde ved blot at åbne en kasse med bagepulver og sætte den i ethvert område, der har tendens til at indsamle lugt. Du kan også drys tvekulsurt natron i dine tæpper af på dine møbler før støvsugning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com