Hvordan man kan afslutte en bambus krydsfiner bordplade

April 9

Bambus er et populært valg for bordplader og andre overflader, husholdningsbrug på grund af dens holdbarhed og rige tekstur. Ligesom andre træ bordplader kræver bambus krydsfiner regelmæssig vedligeholdelse og konditionering at undgå farvning, misfarvning eller fødevarer forurening. Anvende en træ finish er den bedste metode til at forberede en bambus krydsfiner bordplade til hverdagsbrug. Der findes et udvalg af fugemasser, så Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Instruktioner

•Seal bambus krydsfiner med mineralsk olie hvis du planlægger at bruge køkkenbordet til at tilberede mad. Det beskytter træet mod revner, tørring og vridning. Undgå vegetabilsk olie fugemasser, som de kan dreje harsk og forurene fødevarer.

•Pour nok mineralsk olie på køkkenbordet til fuldt pels areal når spredes. Arbejde det ind i bambus med våde eller tørre sandpapir, gå med korn af krydsfiner. Mineralsk olie har tendens til at fordampe lidt hver gang køkkenbordet er renset, så anvende flere ugentlige.

•Treat af bambus med bivoks som alternativ mad-safe overfladefinish. Det er tilgængelig som en pasta eller olie-blanding formel. Følg producentens anvisninger for hvor meget at hælde.

•Brush programmet pasta over køkkenbordet, efter korn af træ. Brug en klud til at arbejde olie-baserede bivoks i bambus i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger. Anvende mere bivoks en gang om måneden.

•Anvend en kommerciel finish eller træ lak, hvis du ikke har til hensigt at forberede mad direkte på køkkenbordet. Disse finish er tilgængelige som både vand - og olie-baserede løsninger, og begge frastøde effektivt næsten enhver væske, mens forsegling det nødvendige fugt i træet.

•Brush en frakke af finish på køkkenbordet med en skum applikator børste, efter træets årer. Tillader den første frakke til tørre, så let buff for at banke ned alle støvpletter og hjælpe den næste frakke overholde. Tørre op støv med en våd klud og anvende en anden frakke. Gentag denne proces en gang eller to gange mere, slibning og rengøring mellem frakker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com