Hvordan at rengøre sod fra marmor

April 10

Marmor er en smuk sten anvendes i byggeriet, når en bygherre eller hjem designer ønsker at kombinere elegance med holdbarhed. Desværre er det også en blød sten, der er sårbare over for skader og pletter. Den noget olieagtig rest af sod kan være særlig vanskeligt at fjerne fra marmor, forlader mange grand old pejs omgiver ser beskidt og alderen. Selvom det kan tage mere end én prøve, kan du rense sod fra marmor og returnere glimt til marmor finish i dit hjem.

Instruktioner

•Tag på din gummihandsker og brug våde køkkenrulle til at fjerne så meget af overfladen pletten som muligt.

•Soak en svamp og/eller en blød strittede pensel i hydrogenperoxid og bruge det til at tørre af pletten. Skyl svamp eller pensel i en spand med varmt vand, når det bliver snavsede. Det kan tage adskillige forsøg på at helt at fjerne sod fra marmor. Hvis denne metode ikke er nok til at give de ønskede rengøring resultater, kan du overveje at bruge en rengøring grødomslag.

•Anvend en kommerciel grødomslag produkt eller hydrogen peroxid at suge pletter. Hvis du bruger et kommercielt produkt, Følg fabrikantens anvisninger til at blande og anvende produktet. Generelt, en grødomslag er en tyk pasta, der er anvendt på pletten og lov til at sidde i en lang periode. At gøre en poultice fra hydrogen peroxid, suge papirhåndklæder i hydrogenperoxid og lægge dem på den farvede marmor. Uanset hvilket produkt du bruger, en grødomslag bør være dækket i plast, som er tapede i sted at holde en grødomslag fra udtørring til hurtigt og lov til at sætte for 24 til 48 timer.

•Tag tape, plastik og grødomslag. Tør med en ren klud og varmt vand. For særligt slemt sod pletter kan grødomslag skal genanvendes flere gange.

Tips & advarsler

  • For at beskytte sodet udslip fra farvning dit tæppe eller andre sarte overflader, sikre en malers tarp over dem, før du begynder at rengøring.
  • Hvis du vil fjerne sod fra marmor på en lodret sletten kan det nemmere at bruge en kommerciel grødomslag, som vil holde sig til marmor overfladen med mindre rod og indsats end hydrogen peroxid-gennemblødt papirhåndklæder.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com