Hvornår krysantemum blomstre i nordøst?

April 10

Hvornår krysantemum blomstre i nordøst?

Hundredvis af sorter af krysantemum eksisterer, og mange er vokset som sæsonbestemt potteplanter. Ikke alle mødre er hårdføre, eller overleve overvintrer udendørs i nordøst, på grund af vintertemperaturer og den naturlige cyklus af nedfrysning og optøning. Men nogle mødre formår at vokse godt i to til fem år efter at være plantet udenfor i den flerårige grænse. Dag længde og temperatur påvirker når haven mums bloom. Baseret på betingelser i nordøst, og sorten af mor, kan blomstringen opstå når som helst fra juli indtil efteråret frost.

Typer

Krysantemum er grupperet eller beskrevet af gartnere baseret på deres blomst form eller størrelse og deres sæson af bloom. I nordøst vokser haven eller spray mor udenfor, udvikle sig til en bunke med masser af kvartal mellemstore blomster dækker planten. Inden for snesevis af haven mor kultivarer tilgængelige, de har tendens til at blomstre enten tidligt, midt- eller sidst sæson baseret på deres genetik. De første efteråret frostvejr i nordøst forekomme i slutningen af September til slutningen af oktober afhængig af breddegrad og højde. Normalt kun begyndelsen og midten sæson mor typer bære blomster før efteråret frost dræber tilbage planterne.

Blomstrende måneder

Afhængigt af chrysanthemum sort og hvis det er en tidlig, midten eller slutningen sæson bloomer, kan mor planter blomstre når som helst fra juli til oktober i nordøst. Kortere dage i juli og August udløser stammer tips til stop grønne vækst og producere blomsterknopper. Kølige sommer aftener kan også udløse blomst dannelse. Hvis juni giver en uge af natten temperaturer omkring 45-50 grader Fahrenheit, kan nogle tidligt på sæsonen mums producere blomsterknopper og åbne i juli. Typisk, den tidligt på sæsonen mums begyndende blomstring omkring midten af August på tværs af nordøst.

At forsinke blomstring

En gartner er det skuffende at finde haven mums allerede blomstrer i midsommer, da krysantemum er stærkt knyttet til efteråret. Hvis mums blomstre for tidligt, pryder ingen blomst farve landskabet fra Labor Day til Halloween. Forebygge for tidlig blomstring af mums ved at knibe deres vækst tilbage indtil juli 1 i nordligste områder, men ikke senere end 15 juli længere mod syd. Når stængler vises i foråret, knivspids off nye stilk skud, når de vokser 4 inches lang, forlader påbegyndt stem med tre eller fire blade. Dette tilskynder plante bushiness og flere stængler, der producerer blomster senere. Klemme er nødvendig om én gang hver tre til fire uger. Stop klemme alle mødre af juli, således at gren tips kan udvikle blomsterknopper senere samme måned og derefter åbner planmæssigt i August eller September, afhængigt af mor kultivar.

Fremskynde blomstring

Fordi eftersæson mor sorter ikke blomstrer indtil oktober, er de ikke velegnet til nordøst på grund af den frost, der kan opstå før blomsterne åbne. For at fremskynde udviklingen af mor blomstring, dække op planter natten begynder i slutningen af juli. Placer en uigennemsigtig sort ark over planterne kl og fjerne den næste morgen kl 7, ifølge Oneida County Cooperative udvidelse i New York. Gøre dette dagligt indtil Labor Day. De længere nætter, lavet af den natlige dækker fremskynder blomsterknop udvikling så den eftersæson mums bloom i September og oktober før hårdt fryser.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com