Udlejer Pool hegn forordninger

April 10

Udlejer Pool hegn forordninger

Udlejere har det samme ansvar som boligejere, når det kommer til at opretholde en swimming pool hegn. Forskellige kommuner oprette deres egne detaljerede love, men kræver mest at konstruere et hegn, der ikke hoppede over eller gennemgået.

Loven

Udlejere er forpligtet ved lov til at holde deres swimmingpools omgivet af et hegn på alle tidspunkter hvis puljen er af en vis dybde. I Californien, for eksempel, skal udlejere oprette et hegn for noget swimmingpoolen dybere end 18 inches. Alle udlejere skal sikre hegnet opfylder kvalifikationerne hos swimmingpool Safety Act af Californien sundhed og sikkerhedskode. Forskellige stater oprette deres egne regler for at følge med hensyn til pool hegn.

Hegnet højde love

Højden af swimmingpool hegnet skal vedlægge en pool afhænger af placeringen af puljen, selv. Husejere bør tjekke deres lokale love for at sikre deres hegn opfylder minimum hegnet højde krav. For eksempel i Chandler Arizona, skal alle pool hegn være mindst 6 fod høj, men ikke mere end 7 fod høje.

Rundt om i verden

Pool fægtning love for udlejere gælder ikke kun inden for de Forenede Stater. I New South Wales, for eksempel skal udlejere, der har swimmingpools sikre, at hegnet er i god orden på alle tidspunkter. Hver hegnet skal have en gate, der er sikkert låst når puljen ikke bliver brugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com