Plantning orientalske liljer

April 11

Plantning orientalske liljer

Orientalske liljer udgør en af de to store grupper af hybrid liljer; Asiatiske liljer udgør anden gruppen. Orientalske liljer producere stærkt duftende blomster i sensommeren, at nå frem til 8 inches i størrelse. Afhængig af sort blomstrer de i rød, pink, hvid eller lilla. Oriental Lilje løg er ikke så tilgængelig som asiatiske liljer på grund af en kort holdbarhed. De tager længere tid at udvikle, og blomsterne undertiden vises ikke indtil fire måneder eller længere efter plantning, som er en enkel proces.

Instruktioner

•Klart en plantning site af vegetation og andet snavs. Vælg en placering, der modtager fuld sol og tilbyder hurtig dræning. Hvis du ikke er sikker på, grave en 2 fod dybt hul og fylde det med vand to gange. Tid, hvor lang tid det tager vandet at forsvinde ind i bunden af hullet anden gang. Sitet tilbyder god dræning, hvis det tager en time eller mindre.

•Incorporate 2 inches af kompost 8 inches dyb i jorden med en pickax og skovl eller en rorpind. Rake område for at gøre en glat plantning overflade.

•Dig 6 til 8 tommer dybe huller for orientalsk lily pærer i efteråret. Space dem omkring 1 fod fra hinanden. Placer en pære i hvert hul og fylde det med muld.

•Irrigate pære seng til en dybde af 8-10 inches og dække det med barkflis, såsom pine halm eller strimlet bark.

•Begin til at overrisle pærer i foråret når jorden tør og ny vækst stikker gennem barkflis.

Tips & advarsler

  • Hvis du køber børnehave liljer allerede startede i Potter, kan du omplante dem udendørs i foråret og sommeren samt falder. Plant løgene på samme niveau, som de har været stigende i beholderen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com