Min liljer blade vender gul

April 11

Min liljer blade vender gul

Lily plante blade bør lyse grønt. De kan være en dyb, blank grøn, som med fred lily, eller en lysere, levende grønne, som med orientalske liljer. Gule farvestoffer i bladene ofte angiver, at noget er galt med dit anlæg.

Frøhvile

Liljer dyrkes som potteplanter, som fred lily, har brug for en periode af vækstdvale hver år. I løbet af denne tid, bladene bliver gule, anlægget producerer ingen nye blomsterknopper og lilje kan ligne tilsølede, det er ved at dø. Dette er naturligt og kan ske i løbet af vinteren, eller når du repot en stueplante lilje. Hvis du har mistanke om din indendørs lily forsøger at gå hvilende, reducere vanding for seks til otte uger, bør anlægget på hvilket tidspunkt genoptage typisk vækst.

Vand

For meget eller for lidt af denne naturressource kan forårsage bladet gulning. Hvis du bemærker, gule blade på en indendørs eller udendørs lily, rør jorden. Hvis jorden føles tørre og støvede, du sandsynligvis ikke vanding plante nok. Hvis jorden føles sjappet eller sumpede, giver du lilje alt for meget vand. I fremtiden, vandplanter, når de føler sig tør at røre; mætte i jorden, så lad det tørre ud, men ikke få udtørrede.

Miljøhensyn

Lily planter, der modtager for meget vind, om udendørs eller indendørs i en utætte placering, kan udvikle gule blade fra stress. Overskydende salt--fra vand med et højt saltindhold eller kogødning, som er salt--kan også gule blade. Prøv at identificere årsagen til salt mætning, og fjerne den for at gendanne dine liljer til sundhed. Også, gamle lily blade bliver gule når de dør. Hvis kun et par blade på dit anlæg er gule, kunne det være på grund af alder. Klip fra de Gulnede blade at nyde et sundt udseende plante endnu.

Tips

Sørg for at din indendørs lily planter vokser i containere med afløbshuller og at ingen vand sidder i underkop under din container. Lily bladene kan bliver gule, når planten sidder i vand. Altid kontrollere jordens vandindhold, før du vand, så du ved, hvor planten har brug for det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com