Hvad kan bruges i blomsterarrangementer til at holde dem friske end skum?

April 11

Hvad kan bruges i blomsterarrangementer til at holde dem friske end skum?

Friske blomster kan hjælpe lysere og oplive ethvert rum. Den væsentligste ulempe at friske blomsterarrangementer, er imidlertid, at de begynder at visne hurtigt og blive brune og selv begynder at lugte så de dør. Uanset om du har klippet blomsterne fra din have eller betalt store penge på en blomsterhandler, er det frustrerende at se dit arrangement forværres så hurtigt. Floral skum ofte hjælper med at holde blomster friskere længere, men hvis du ikke har nogen på hånden, der er flere husholdningsartikler, der kan gøre tricket, så du kan få mest muligt ud af dit arrangement.

Blegemiddel

Selv om det kan synes mærkeligt, kan husholdningsbrug blegemiddel faktisk hjælpe din blomsterarter arrangement holde sig frisk længere. Prøve at blande 1/4 af en tsk af blegemiddel pr. quart af vand inde i din vase til at hæmme væksten af alger og bakterier, som kan tilstoppe stilke, således at de absorberer mindre vand og gøre vand lugten. Du kan også blande 3 dråber af blegemiddel med en teskefuld sukker og en kvart af vand for at lave en hjemmelavet version af freshener produkt, som mange blomsterhandlere give deres ordninger.

Sukker

Sukker kan hjælpe med at holde din blomsterarter arrangement friskere selv uden hjælp af blegemiddel. Sukker feeds egentlig planterne, så de forbliver sund og stærk, selv efter de er skåret. Mix 3 tbs. sukker med 2 tbs. af hvid eddike pr. quart af varmt vand. Som du kan arrangere blomster i vase, dække mindst 3 inches af stængler med den sukkerholdige vand. Mens sukker giver næringsstoffer til blomster, syre i eddike hjælper med at forhindre potentielt skadelige bakterier fra vokser, så dit arrangement kan holde sig frisk længere.

Lemon-Lime Soda

En kan af dine foretrukne lemon-lime soda kan bidrage til at gøre dine blomster sidste længere så godt. Brug en ikke-kost soda, selv, fordi sukker i drik er nødvendigt at fodre blomster, mens syren hjælper med at bremse væksten af bakterier, der kan forfalde til arrangement. Mix 1/4 fo en kop soda til vase vand til at holde blomsterne frisk. Du kan bruge andre varianter af ikke-kost soda samt, men citron-lime fungerer normalt bedst, da det er klart, og du behøver ikke at bekymre dig om det ændrer farven på vandet, hvis du bruger en klar vase.

Aspirin

En af de ældste anbefalinger til at holde et snit blomsterarter arrangement frisk er at placere en knust aspirin i vase vand. Da det opløser, gør aspirin vandet mere Sure, som kan hjælpe med at forhindre bakterievækst. Du skal dog huske at erstatte aspirin hver gang du skifter vand.

Vodka

Bryde ind i din spiritus kabinet til at holde din speciel lejlighed blomsterarter arrangement ser frisk længe efter ferie eller begivenhed. Tilføjelse af vodka til dine blomster kan hjælpe dem med at vare længere og opretholde et attraktivt udseende. Alkohol har naturlige antibakterielle egenskaber, så det forhindrer skader til blomster. Bland et par dråber af vodka i den ordning vand, sammen med 1 tsk sukker så blomsterne er blevet fodret så godt. Erstatte vandet hver anden dag, tilføje nye vodka og sukker hver gang.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com