De bedste sikkerhed Alarm kontakter til dobbelt - Hung Windows

April 12

De bedste sikkerhed Alarm kontakter til dobbelt - Hung Windows

At vælge de bedste alarm kontakter til dine døre og Vinduer maksimere hjælper med at sikkerheden dækning af alle mulige indgangen punkter ind i dit hjem. Kontakter består af udløser at viderebringe information til en central alarmsystem. For eksempel, hvis nogen forsøger at åbne et vindue med en kontakt, kontakt sanser vinduesåbning og advarer den centrale alarm, som går ud. Forskellige sikkerhed kilder anbefale kontakter af vinduestype, som dobbelt - hung vinduer.

Anbefalede kontakter

Kilder som Garden State Alarm selskab og kabelføring Plus en elektronisk sikkerhed systemer distributør, anbefaler to primære typer af kontakter til dobbelt - hung windows: forsænket og overflade monteret. Disse kontakter fungerer på nøjagtig samme måde, både ved hjælp af magneter. Kontakt, placeret på eller i vinduesrammen, former et kredsløb med magneten anbringes på vinduet. Når vinduet åbner, kredsløbet pauser, råber vagt i gevær. Overflade monteret kontakter mount på vinduesrammer, mens forsænket kontakter montere inden for rammer--du skal bore huller for at installere dem. Forsænket kontakter kun arbejde ordentligt med vinduesrammer, træ, fordi du nemt kan bore i træ.

Dobbelt - Hung Windows

Dobbelt - hung windows udviser en særlig funktion, påvirker alarm kontakt installation. I modsætning til de fleste windows, kan dobbelt - hung vinduer åbnes fra begge ender. For eksempel, indeholder en enkelt-hængt vindue en enkelt vinge, normalt placeret i bunden af vinduet, der glider op og ned. Dobbelt - hung windows, på den anden side har to vinger, en på toppen og en i bunden, som begge åbner. Derfor er det dobbelt - hung windows præsentere flere indstillinger til potentielle hjem angribere--de kan åbne vinduet fra begge retninger.

Placering

Placeringen af en kontakt på dobbelt - hung windows gør en større indvirkning på dens effektivitet end typen af kontaktperson, du bruger, da forsænket og overflade monteret kontakter arbejde mere eller mindre på samme måde. På en enkelt-hængt vindue installere du blot kontakt i bunden af vinduet, placere magneten på den nederste rude af glas. Når vinduet åbner, bryder kredsløbet. For en dobbelt - hung vindue, skal du installere kontakter på toppen og bunden af vinduet, da det kan åbne i begge retninger. Eller du kan placere en kontakt med to magneter, en på hver vinge, i midten af vinduet.

Partiske magneter

Ed Morawski skriver i sin bog "Nu: A Guide til elektronisk sikkerhed", at potentielle hjem angribere nemt kan overliste simpelthen sikkerhed kontakter med lokkedue magneter. For eksempel, hvis en indbrudstyv åbner dit vindue, mens du holder en lokkedue magnet selv med kontaktpersonen, kan magnet forvirre kontakt til at tro, kredsløbet forbliver ubrudt. Ifølge Morawski repræsenterer forudindtaget magneter sikkerhedsindstillingen bedst alternativ-- og optimal--til standard kontakter og magneter. Kontakter bruges med forudindtaget magneter kun reagerer på signaler, der udsendes af en speciel type af magnet, hvilket gør det umuligt at forvirre alarmsystem med en anden, decoy magnet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com