Hvordan til magten vask et springvand

April 12

Du har smukke springvand i din værftet, men det er blevet overtaget af elementerne og ser kedelig og lurvet. Du tænker på afgående det til den lokale losseplads, men derefter genoverveje, vælger for at tage en stab på at genoprette sin skønhed. En god power vask kan gøre tricket pænt, så lægge dine bæven og følge et par enkle trin til at genskabe udseendet af din springvand.

Instruktioner

•Udtøm springvand af vælter ved hjælp af våd/tør støvsuger. Fjerne snavs som blade, kviste, grene eller græs. Springvandet bør ikke har noget inde det før magt eller højtryksspuling det.

•Fyld højtryksrenser med gas eller sluttes til en stikkontakt. Tillægger vaskemaskinen haveslangen og drej på vandforsyningen. Tilføje et mildt rengøringsmiddel til den skive reservoir.

•Tag på øjenbeskyttelse og sæt højtryksspuler på sin laveste indstilling. Punkt Skives wand mod springvandet og begynder at bølge en tryllestav over springvandet. Fokusere ikke på ét sted alt for længe, eller du kan beskadige finish. Hvis pletter og pletter ikke kommer fra overfladen, øge magt vaskemaskinen intensitetsindstilling trinvist. Fortsætte med at vaske med højere indstillinger mens overvågningen springvand for skader på finish.

•Scrub genstridige pletter, ved hjælp af pensel og hvid eddike. Punkt wand på problemområder. Skyl den hele springvand med skive på den laveste tryk indstilling, bruger kun vand uden vaskemiddel.

•Fyld springvand med haven slange og tilføje algaecide til vandet for at undgå alger fra opdræt i vandet. Periodisk dræne og genopfylde springvand med frisk vand, også tilføje algaecide.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com