Hvordan at rengøre med Baby pulver

April 12

Blending baby pulver med lige ugiftige husstand ingredienser kan slippe af mug, skimmel, og rydde en auto mekanik hænder pletfri.

Instruktioner

•Typically, efter at have arbejdet under kølerhjelmen af en bil, beskidt fedtet hænder ikke kommer rene med almindelig husstand sæbe. Hæld om en suppeske af sojaolie i en hånd og splash omkring en teskefuld af baby pulver i samme hånd. Gnid ingredienserne på alle beskidte områder af dine hænder. De vil sandsynligvis være uplettede i sekunder. (Sojaolie kan findes på købmandsforretninger i området madlavning olie i butikken).

•Når et gulv har en meldug lugt, drys baby pulver over hele inficerede gulvareal. Lad det forblive hele natten. Den næste dag feje op enhver resterende babypowder. Hvis lugten er gået, kan du bare vaske gulv område med et fugtigt håndklæde eller moppe. Ellers bruge eddike i stedet for vand for at fjerne enhver resterende baby pulver.

•Hvis du vil slippe af sort mug, sådan som forekommer i en plastik skål, let drys af sort mug med vand og derefter baby pulver. Lad det sidde hele natten. Den næste dag, bør formen let gnides. Hvis dette forsøg mislykkedes, våde område med eddike og drys baby pulver på det inficerede område, og give det en anden nat til tørre, før du gnide det.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com