Sådan tilføjes en stikkontakt til en to-Switch, to-lys kredsløb

April 12

Sådan tilføjes en stikkontakt til en to-Switch, to-lys kredsløb

Tilføje en stikkontakt til en to-switch, to-lys kredsløb, når du har brug for ekstra beholdere tilgængelige plug i lys, apparater og andre former for elektroniske enheder. Processen med at forbinde en beholder til en eksisterende kredsløb kan betyde skulle trække ledninger gennem vægge og i switch's elektriske boks. Installation af stikkontakten kræver tilslutning sort, jorden og hvide ledninger fra stikkontakten til dem, der findes i den switch elektrisk box.

Instruktioner

•Tag al strøm fører til to-switch, to-lys kredsløb. Sørg for at tjekke for elektricitet ved hjælp af dit kredsløb testeren til at sikre, at ingen aktuelle er til stede. Ved hjælp af en skruetrækker, fjerner parameteren fra switchen er elektrisk boks ved at fjerne skruerne holde den på plads og trækker det med to hænder.

•Klippe i den sheetrock hvor du har planer om at have din afgang rådighed. Hvis du vil installere en stikkontakt i væggen, skal du klippe et firkantet adgang hul stort nok til at arbejde. Sikker elektrisk boksen til stutteriet med søm eller skruer forudsat.

•Træk din korrekt gauged elektrisk ledning op gennem outlet's elektrisk box op gennem væggen og i loftet. Når du har ledningen i loftet, skal du trække ledning ned i den elektriske boks hvor din to-switch, to-lys boks er opstaldet. Forbinder din fisk linje til elektriske ledninger vil hjælpe dig enormt i at trække disse ledninger gennem forskellige væggen hulrum.

•Tilslut din stikkontakt. Tilslut den sorte ledning til en af de terminal skruer af stikkontakten du installerer og den hvide ledning til andre terminal skruen. Tilsluttes stikkontakt ved hjælp af outlet's grundstødning skrue den nøgne jordledning. Når du har foretaget for ledninger er tilsluttet korrekt til forretningen, skubbe outlet i boksen elektriske og fastgøre den til elektrisk boks ved hjælp af de øvre og nedre outlet skruer leveres. For ekstra sikkerhed, kan du vikle elektrisk tape rundt outlet's terminal skruer. Afslutte denne del af væg stikkontakt installation ved at tilføje sheetrock, anvendelsen gipsskillevæg sammensatte og maleri arbejdsområdet efter behov. Sikre outlet pladen ved hjælp af skruen forudsat.

•Tilslut outlet ledninger. I den switch elektrisk box, skal du bruge en fire-wire stik for at samle de fire sorte ledninger. Gøre dette til de fire hvide og formalet ledninger så godt. Dette vil sikre, at forretningen bliver den aktuelle kræves uden det afbrydes ved at skifte af parametrene. For ekstra sikkerhed, kan du vikle elektrisk tape rundt wire-stik. Skub i wire-stik, og skifter tilbage i det elektriske felt. Sikre switches og plade ved hjælp af skruerne forudsat.

•Kontrollér dit arbejde. Før du tænder nuværende på parameteren breaker, være sikker på at inspicere din arbejde for løse ledninger, skruer og elektriske bokse. Når du er tilfreds med forbindelserne, kan du tænde tilbage på afbryderknappen.

Tips & advarsler

  • Fjern alle strøm fra arbejdsområder på afbryderknappen, og dobbelttjekke for at sikre, at du har blokeret magt til de korrekte kredsløb. I ældre huse, kan det undertiden være vanskeligt at afgøre. Brug dit kredsløb tester ofte.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com