Forskellen mellem floks & sparsommelighed

April 12

Forskellen mellem floks & sparsommelighed

Stauder er defineret som urteagtige planter, der lever i haven i mindst to år. Floks og sparsommelighed er to typer af flerårige planter. Selv om de deler denne klassifikation, er de to anlæg meget forskellige.

Phlox

Phlox er klassificeret som en miniature semi-stedsegrønne flerårige. En fuldt modne plante vil kun være omkring 6 inches høj og 2 fod bred.

Blomster af floks

Blomster af floks alle har fem kronblade og kommer i en række farver. Blomster kan ses i pink, rød, lavendel, blå-lilla og hvid og generelt blomstre i slutningen af April og tidlig maj.

Vækstbetingelser

Ifølge Ohio State University vokser phlox bedst i fuld sol til halvskygge. Floks kan tilpasses næsten enhver type af jord, men foretrækker en fugtig, veldrænet jord.

Sparsommelighed

Sparsommelighed er en flerårig plante, der vokser til ca 4 til 15 inches høj og omkring 4 til 12 inches lang. Når plantet i en stor gruppe, kan det give et bunddække med frodige løv og blomster.

Blomster af sparsommelighed

Når bloom, sparsommelighed har lilla blomster, der er synlige. Blomsterne er små og klynge sammen at form små, marmor-størrelse bolde. Blomster blomstre tungeste i foråret, med nogle blomstrer hele sommeren og efteråret.

Vækstbetingelser

Sparsommelighed vokser aktivt i foråret, sommeren og efteråret. Sparsommelighed vokser godt i varme, tørre betingelser. Planten skal have veldrænet jord for at forhindre rødder fra rådnende.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com