DIY: Hvordan man laver en Tire Swing

April 12

DIY: Hvordan man laver en Tire Swing

Dæk gynger giver timevis af sjov for børnene og deres legekammerater. Hængende en tire swing i gården er en forholdsvis billig og nem opgave. Alt der behøves er et par materialer, værktøjer og et par timer til at oprette og samle en gynge, der vil underholde dig og din familie i år.

Instruktioner

•Vælg en stærk og sund hårdttræ træ til at hænge swing fra. Kirsebær, eg, ahorn, Ask og valnød træer er gode valg. Træet kræver en gren med en tykkelse mellem 8 og 12 inches, der danner så tæt på en 90-graders vinkel som muligt fra træet. Branchen bør være omtrent 12 fod fra jorden.

•Udvide stige så at det når ud over grenen af mindst 2 fødder. Indsæt drill drill extender. Påhæftes enden af extenderen 1/2-tommer bore. Sætte sikkerhedsbriller eller beskyttelsesbriller på. Klatre op ad stigen og bore et lodret hul gennem midten af grenen. Skub den 12-tommer øjebolt gennem hullet fra bunden. Placer en fender skive over bolten og spænd de to møtrikker på bolten. Tillægge øjebolt drejelig krog.

•Measure afstand fra krogen til jorden. Fratræk 1 1/2 til 2 fødder, afhængigt af højden du gerne swing over jorden. Klip tre længder af kæde til denne længde med hack så eller bolt kuttere. Krog ene ende af hver længden af kæden gennem drejelig krog.

•Wash på indersiden og ydersiden af dæk med vand og sæbe. Når dækket er tør, bore tre huller gennem sidevæg af dæk for kloakering. Vend dæk og bore tre huller lige langt fra hinanden i sidevæggen. Knytte en tovstrop til hvert hul med fender skiver og møtrikker. Tilslut den hurtige links til tovstrop. Slide hver længden af kæden gennem en hurtig link. Skrue tønde bolten af hver hurtig link lukket. Spænd med Skruenøglen.

Tips & advarsler

  • En anden person bør være at sikre stigen fra jorden--holde den stabil--når du klatre det.
  • Smedet tovstrop er stærkere end konventionelle tovstrop og vil rumme op til stress placeret på dem.
  • Beltless dæk skal bruges til et dæk swing, da skarpe ledninger og ledninger vil efterhånden holde sig ud af radial dæk.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com