Sådan indlejrer du klipper i beton

April 12

Dekorative sten delvist nedsænket i beton gør et normalt overflade ser interessant. Regne ud, hvordan at få stenene i betonen uden helt dækker dem er dog tricket. Hvis stenene er for lav, masker kedelige betonen deres skønhed. Hvis stenene er for høj på overfladen, falder de hurtigt, efterlade huller i overfladen af betonen. Denne metode er anderledes fra blot blande sten som samlet i en beton blandingen.

Instruktioner

•Mix de konkrete ingredienser som normal, tilføjer lige nok vand til at gøre kombinationen lignende konsistens som en tyk budding. For store projekter, kan du gøre dette med en cement mixer, mens for mindre projekter, skal du kun en trillebør og en murske eller hoe at blande betonen.

•Pour cement i indrammede form eller smurt skimmel sprøjtes med konkrete frigive agent. Udfyld formularen til inden for 1/4-inch på toppen. Ryst og tryk på den våde beton i forme til at frigive eventuelle luftbobler. Udjævne overfladen med en murske eller træ flyde.

•Seed aggregat, som er et andet navn for sten, småsten eller andre stumper af hårde materiale, over den våde beton. Bruge en murske eller træ flyde til at skubbe dem i betonen, indtil et tyndt lag af beton netop dækker deres overflade.

•Spray en overfladebehandling af beton overfladen retarder over vandret overfladen fugtig beton og samlet. Tillad beton hærde i omkring to til tre timer indtil der er ingen vand på overfladen og der er en kedelig DIS på overfladen. Dette kan ske meget hurtigere, hvis vejret er varmt, eller hvis du bruger en quick-set konkrete blanding. Indse, at den øverste 1/4-inch af beton vil forblive blød længere at retarder kemikalier forsinke den fastsatte tid.

•Wash overflade lag af beton fra aggregatet med en blid spray af vand og en blød børste eller kost, afhængigt af projektets størrelse. Aggregater skal vise tydeligt uden at komme løs. Feje de konkrete bøder eller de små stumper af løs beton, væk fra overfladen af det konkrete projekt.

•Applicer en klarlak er færdig med at bringe ud glans af din samlede og at forsegle overfladen af beton, følge anvisningerne fra producenten.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com