Hvordan man laver en ærme Valance i syning

April 13

Hvordan man laver en ærme Valance i syning

Hvis du kan bruge din symaskine til at sy en lige linje, kan du indrette alle vinduer i dit hjem med denne en grundlæggende færdighed. En valance er dybest set bare et rektangel af stof med en ærme til gardinstang til at gå igennem det; så når du lærer hvordan man laver en ærme valance for ét vindue du kan piske op flere skal vises i hele dit hjem. Købe stoffer i forskellige farver og stilarter til straks matche eller opgradere dit hjem decor fra rum til rum.

Instruktioner

•Measure bredde af din gardin; kalde denne måling A. foranstaltning den højde, du ønsker for din valance, fra toppen af vinduet til del af vinduet, hvor du ønsker valance at falde; kalde denne måling B. dobbelt måling A, og for måling B dobbelt det og tilføje to inches.

•Klippe dit stof til at matche de målinger du beregnet i trin et. Forvask og tørre stof og derefter trykke på det glat med et strygejern.

•Klap i alle fire sider af stof af 1/2 tommer, og tryk på. Pin på plads med lige knappenåle og sy disse sømme på plads ved hjælp af en lige søm.

•Klap stof i halvdelen med forkert sider vender ud. Nu dit stof bør være dobbelt måling A og det bør være højden af måling B plus en tomme. PIN stoffet sammen omkring kanterne. Sy en lige søm søm på tværs øverste kant og en lige søm parallelt med den øverste kant ned en tomme. Sy sidesømmene mellem disse to sømme; med andre ord, sy ned fra toppen af gardinerne til en afstand af en tomme. Dette vil være den øverste del af din valance, der vil sidde over gardinstang.

•Measure højde af gardinstang. Foranstaltning ned fra toppen af gardinet for denne højde af stangen plus en ekstra tomme. Placer en pin på mærket på hver side af stoffet. Sy en lige søm på tværs af stof mellem de to stifter, og derefter sy sidesømmene går nedad fra benene til den foldede nederste kant af stoffet. Den unsewn del af sidesømmene vil danne ærme; stikke gardinstang gennem denne ærme og hænge valance, indsamle stof, som du gør det for at matche af vinduets bredde.

Tips & advarsler

  • Ved at folde stoffet på sig selv gøre dig din valance Vendbar, så hvis undersiden viser det vil vise i højre side af stoffet. Du kan spare penge på stof, hvis du bruger kun ét lag i stedet for to og simpelthen hem side og bunden sømmene og derefter folde ned den øverste søm til at oprette ærmet.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com