Hvor langt fra hinanden til at plante Seedless russiske oliven træer

April 13

Sølvblad angustifolia, mere almindeligt kendt som seedless russiske oliven, er hurtigt voksende løvfældende træer værdsat for deres sølvfarvede blade, duftende gule blomster og oliven-lignende frugt. Disse attraktive træer gør fremragende hække, privacy skærme, læhegn eller pryd prøver for landskaber i USDA plante hårdførhed zoner 3 til 8. Russisk oliventræer er særligt modtagelige for fordærve sygdomme. For at mindske risikoen for infektion, plant dine træer langt nok fra hinanden til at tillade luft at cirkulere frit.

Invasive arter

Sølvblad angustifolia er en aggressiv, skvattet træ, der er blevet identificeret som en invasive plantearter af Midtvesten Invasive plante netværk, University of Connecticut Extension Service, Utah State University skovbrug Extension og andre agenturer i hele USA. Invasive arter såsom russiske oliven har været kendt for at undslippe dyrkning og fortrænge hjemmehørende arter, hvilket gør det svært for indfødte planter til at blomstre. For de bedste resultater, skal du konsultere din lokale landbrugs udvidelse office før plantning russiske oliven i din have eller hjem landskab.

Placeringsvalget

Russisk oliventræer trives i delvis sol til fuld sol placeringer med fugtig, sandet og lerede jord. Undersøge dit landskab at finde plantning steder, der opfylder nogle russiske olive dyrkning. Look for websteder, der modtager mellem fire og otte timers direkte sollys hver dag for at fremme en sund udvikling. De placeringer, du vælger bør også tilbyde gennemarbejdet, godt afdrypning jord, der ikke er udsat for oversvømmelse.

Byggemodning

Arbejder i jorden på den valgte plantning websteder vil hjælpe din russiske oliventræer at etablere sunde, omfattende rodsystemer. Selv om russiske oliventræer er tolerante over for en bred vifte af jord, vil de udføre bedst i lys, sandet loams, ifølge Missouri botanisk have. Hvis jorden i dit landskab er tunge eller udsat for oversvømmelser, indarbejde nogle organisk materiale for at forbedre sin dræning. Dække jorden med 3 inches lerjord, 2 inches sphagnum og 1 tomme groft gartneri sand; indtil ændringsforslagene i jorden til en dybde af 20-24 inches.

Afstand og plantning

Retningslinjer for hvor langt fra hinanden til at plante dine russiske oliventræer afhænge om du bruger træerne som en hemmelig raster eller pryd prøver. Russisk oliventræer, der bliver brugt til privatliv skærme, hække eller læhegn skal plantes 8 til 10 fod fra hinanden. Hvis du er plantning træer som prydplante prøver, efterlade 20 til 25 fod af plads mellem hvert træ. Grave plantning huller, der er dobbelt så bred som træer Planteskole containere og dyb nok til at tillade toppen af root bolde at sidde niveau med den omgivende jord. Placere et træ i hver plantning hul, returnere den fordrevne jord til hullerne og tamp ned i overfladen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com