Hvor meget vand er et japansk ahorn behov?

April 13

Hvor meget vand er et japansk ahorn behov?

Slående røde eller lilla blade i foråret og sommeren indstille japansk ahorn træet bortset fra andre træer. Dette dekorative træ er bare ret til at medbringe farve til din landskab eller i Potter som dværg sorter at beskære som bonsai, eller miniature, træer. Dette træ er let at dyrke, og hvilken hjælp du har i tankerne for træet, japansk ahorn har behov for særlige vand.

Generelle oplysninger

Japansk ahorn (Acer palmatum) er en løvfældende træ indfødte til Japan og Kina. Denne langsomt voksende træ kan nå en højde på op til 25 fod og en bredde på 10 til 25 fødder, i et enkelt eller flere skyldtes træ. Barken på træet er grøn eller rød, og bladene er 2-5 inches lang med fem til ni kamre. Små røde eller lilla blomster blomstre om foråret og sommeren.

Vækst krav

Plante dette træ i jord, der dræner godt i et område af din værftet, der modtager tidlig morgen eller aftensolen. Den barske eftermiddag solen er ikke befordrende for væksten af dette træ. Du bør gøde træet med en langsom frigivelse gødning i foråret og falde efter behov. Det kræver ikke befrugtning i de varmeste sommermåneder. Du skal beskære disse maples i de sene efterår eller vinter måneder at holde fra at miste for meget sap. Behandle træet sår, som de vises med sår dressing kan du finde på din lokale planteskole.

Vanding

Du skal vand din nye japansk ahorn træ ugentligt for at sikre, at den modtager nok fugt. Nyd jorden grundigt for at fugte det, men være forsigtig ikke for at give det alt for meget vand. Jorden bør ikke være klæg. Træet har brug en konsekvent vanding tidsplan til at trives, så du ikke skal skifte våde og tørre perioder. Spare på vandet ved at plante træet i et område, der modtager lidt vind. For meget vind bidrager til vand fordampning, efterlader mineralforekomster, der kan skade bladene.

Overvejelser

I løbet af tørke forhold, udsættelse for for meget sollys, eller hvis du ikke vand træ nok, bladene kan opleve brændende. Passende afløb er vigtigt at forhindre root rot og meldug. Anvende træ chip barkflis omkring bunden af tree for fugt fastholdelse. Hvis du plante japansk ahorn i en container, skal du repot hvert tredje år for at give for den gennemsnitlige årlige vækst i træet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com