Sådan holder irriterende naboer ud af min gård

April 13

Sådan holder irriterende naboer ud af min gård

Irriterende naboer kommer i forskellige former og typer. Du har måske en nysgerrig nabo, der står i din værftet stille spørgsmål om ting, der er ingen af hendes forretning, og dele sladder om andre lever på din gade. En anden type af irriterende nabo er den, der hjælper sig selv til dine værktøjer, og hvad du holder i din stald, uden at spørge. Andre irriterende naboer tillade deres hunde eller børn til at bevæge sig ind i din værftet ubudne. Før du starter en fejde, forsøge at diffuse situationen ved at appellere til din nabo til at holde ud.

Instruktioner

•Sæt dem afslappet ned med din nabo og have en borgerlige snak. Lad ham vide, roligt og rationelt, at du vil have ham til at holde sig ude af din værftet. Hvis du er ellers venlige med din nabo, forsøge at blødgøre slag ved at fortælle ham, Hvornår er han velkommen til at komme på besøg eller banke på din dør, men gøre det klart, at du ikke ønsker ham i din værftet ubudne.

•Acknowledge din næstes følelser. Hun kan være ondt at du ikke vil deltage i nabolaget sladder, eller vred, at du vil have hende til at holde sine børn ud af din værftet. Lad hende vide, at du forstår, hvordan hun kan føle, men at det er vigtigt at dit forhold til at afgøre sagen, hellere før end senere.

•Få en mægler involveret hvis din nabo nægter at holde sig ude af din værftet. Hvis du har en boligejers association, kontakt dem for hjælp. Hvis ikke, Fællesskabet mægler, en fælles ven eller en anden tredjepart kan være i stand til at appellere til din nabo sans for etikette.

Kortindgangsdør det lokale politi, hvis din nabo nægter at bo ud af din ejendom. Mens dette vil højst sandsynligt uoprettelig skade dit forhold, kan det være nødvendigt at give dig ro i sindet og at sikre din ejendom.

Tips & advarsler

  • Hvis du føler at du er i fysisk fare på noget tidspunkt, eller hvis din nabo ødelægger din ejendom, skal du kontakte politiet straks.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com