Hvad er den bedste temperatur for stueplanter?

April 14

Hvad er den bedste temperatur for stueplanter?

Dyrkning af planter indendørs kræver giver det rigtige lys, vand og temperaturforhold. Mens lys og vand behov er let indkvarteret, kan holde dit hjem komfortabel for både dig og dine planter være mere af en udfordring, som forskellige planter har forskellige temperatur behov.

Hjem temperaturer

De fleste Bladplanter kan trives ved temperaturer mellem 65 og 70 grader Fahrenheit, men blomstrende planter brug for ofte natten temperaturer så lave som 55 grader Fahrenheit, med dagtimerne temperaturer topping på 75 grader.

Fugtighed

Mens de varmere temperaturer i de fleste hjem om vinteren ikke vil skade planterne, kan den tørre luft, der skyldes indendørs varme være skadelig. Mens ørken planter såsom kaktus vil trives i varme, tørre betingelser, de fleste planter har brug for øget luftfugtighed når indeklimaet bliver tørrere. Tåge planter med vand ved stuetemperatur, eller Indstil plantageejere på en bakke, fyldt med småsten, som du holder fugtigt.

Beliggenhed

En solrig vindue kan synes som det bedste sted for planter, men om vinteren, windows kan også give kladder, der kan drastisk mindske temperatur omkring planterne. Hvis dine planter er i et vindue, rutinemæssigt kontrollere temperaturen med et termometer tilbage i eller i nærheden af potten for at sikre temperaturer ikke dypning under 40 grader. Betingelser køligere end 40 grader kan være skadeligt for de fleste potteplanter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com