Hvordan at rengøre Wellborn midnat malede kabinetter

April 14

Dyb sort malet finish af Wellborn midnat kabinet tilføjer en dramatisk udseende til dit køkken, men det har sine ulemper. Selvom Wellborn kabinetter er generelt lav vedligeholdelse, kan den meget mørke finish ser plettet efter regelmæssig rengøring med en fugtig klud. Disse vand pletter og striber er normalt forårsaget af tillade kabinetter til luft tørre efter rengøring eller ved hjælp af en voksagtig polsk ikke beregnet til malede overflader.

Instruktioner

•Aftør kabinetter med en støvning klud dagligt at forhindre oprustning på overfladen.

•Moisten en mikrofiberklud og vride det ud, så at det kun er let fugtig. Tør kabinetter med en fugtig mikrofiberklud til fjerne køkken fedt og andre rester efter madlavning med olie eller ulmende en åben gryde eller på en ugentlig basis. Buff kabinetter med en tør microfiber klud ved hjælp af en selv cirkulær bevægelse for at fjerne nogen steder.

•Mix et rengøringsmiddel til rengøring af snavsede malede kabinetter, hvis det er nødvendigt, for lejlighedsvise dyb rengøring. Kombiner 1/2 kop eddike, 1 kop af ammoniak og 1 gallon varmt vand. Dyp en svamp i løsningen og vride det ud. Svamp alle overflader af kabinet ligeligt. Buff med en tør microfiber klud

Tips & advarsler

  • Før dyb rengøring kabinetter med løsning, tømme ud af skabene og støvsuge dem ud; ren både indvendigt og udvendigt.
  • Bære handsker når blanding og ved hjælp af eddike og ammoniak rengøring løsning.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com