Maleri Over væggen bord

April 14

Maleri Over væggen bord

Wallboard er en indvendige konstruktion materiale, der anvendes til at dække væggene. Også kendt som gips wallboard og drywall paneler, wallboard er normalt sammensat af gips og har et papir dække. Maleri over wallboard kræver priming at forsegle overfladen, sikre selv absorption af maling og undgå pletter. Et specielt formuleret wallboard eller gipsvæg primer udretter disse opgaver. Efter primeren tørrer, skal maling gå på wallboard glat.

Instruktioner

•Sno slutningen af en polak sander med en tack klud. Tør wallboard med tack klud til at fjerne støv. Ryste ud tack klud, når det bliver fuld af støv.

•Sno en 3/4-inch nap male roller med afdækningstape, og fjern derefter tape for at trække løs fiber off paint roller. Hvis vandbaseret wallboard primer du vil bruge i form af pulver, blande det med vand ifølge den primer pakke retninger. Hæld primer i en 5-gallon spand.

•DIP paint roller i primer og lad overskydende primer dryp fra rullen. Brug selv, overlappende strøg med roller skal gælde wallboard et tyndt lag af primeren. Arbejde i 4 x 4 fods sektioner, maleri et W, form og derefter udfylde W med primer. Sætte primer på alle wallboard. Lad primeren tørre i 24 timer.

•Sand primer med pole sander at fjerne skarpe kanter. Tør wallboard med tack klud.

•Applicer en frakke af en halvblank interiør latex maling ved hjælp af samme metode, du brugte til at anvende primeren. Lad denne frakke af latex maling tørre, og derefter anvende en anden frakke af latex maling. Lad den anden frakke af maling tørre i 24 timer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com