Kakaoindustrien træ pleje

September 30

Kakao, chokolade eller kakao er en gammel afgrøde, der daterer sig tilbage til den oprindelige befolkning i syd- og Mellemamerika. Klynger af bælg, der producerer kakao bønner vokser på små til mellemstore tropiske træer, der modnes på 25 til 30 fod og trives i områder uden frostgrader. Fordi træerne kræver konstant fugtighed og varm temperatur til at trives, overleve de kun udendørs vokser i nogle dele af verden. I andre områder er træerne normalt dyrkes indendørs.

Jord

Vokse kakaotræet i god dræning, let sur jord med delvis skygge og konsekvent temperaturer mellem 65 og 90 grader Fahrenheit. Vokse træet under baldakinen af en høj, udhængende træ eller ved siden af en høj bygning. Sikre stedet er beskyttet mod vindene. Men undgå tunge skygge, som vil forårsage træ at vokse ranglet.

Vanding

Korrekt vanding er afgørende for udviklingen af sunde bælg og blade. Utilstrækkelig vand forårsager for tidlig blad drop og mindre frugt og blomster. Selv om jord evne til at bevare fugten afviger, overrisle jorden to til tre gange om ugen for at sikre rødderne forbliver jævnt fugtig det meste af tiden. Tillad toppen af jord til at tørre lidt mellem vandingerne. Undgå overwatering jorden eller forårsage rødder til at stå i vand, for at forhindre root rot.

Gødskning

Anvende små og regelmæssig mængder af gødning til at bistå frugtproduktion og trævækst. Feed mindre træer 1/4 lb afbalanceret, komplet gødning hver to til tre uger, øge dosis som træet vokser større. Give 2-årige træer 1 til 2 lbs. gødning hver måned under den voksende fase. Reducere gødning priser mellem November og februar, når træet bliver hvilende.

Bioklip

Sprede 3 til 6 inches af økologiske muld, herunder flis, bark eller tørret græs omkring kakaotræet at bevare jordfugtighed og holde rødder cool. Space barkflis 6 til 8 inches fra bunden af stammen at forhindre rot. Opretholde niveauet af barkflis året rundt.

Overvejelser

Vokse selvbefrugtende forskellige eller plantesorter, to eller flere kompatible nær hinanden at fremme sund bean produktion. Hånd bestøvning er et middel til at øge dannelsen af bælg. Blomster åbne tidligt om morgenen, så Børst børster af en kunstners lille pensel med støvknapper af en åben blomst og derefter med stigmatiseringen af en anden blomst. Cacao træer er også modtagelige for svampesygdomme, der opstår på grund af forkert kulturelle praksis.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com