Hvordan til at befrugte majs på Kvasten

April 15

Hvordan til at befrugte majs på Kvasten

USA vokser 20 procent mere majs end alle andre landbrugsprodukter, ifølge US Environmental Protection Agency. Et korn, majs er i græs-familien. Ligesom mange græsser er det selvbestøvende. Kvast, den mandlige del af anlægget, strækker sig ud af stilk top og kaster pollen til at befrugte majs ører. Den kvindelige del af majs plante udvikler sig til øret og har rigelig mængder af majssilke strækker sig fra skudspidserne af ører. Hver streng af majssilke er knyttet til en kerne på kornet og skal være bestøvet eller at kerne vil ikke udvikle.

Instruktioner

•Tag kvast fra majsplanter, som du ønsker at handle som den kvindelige plante, hvis hybridizing majs til at producere frø snarere spiselige majs. Fjerne Kvasten, før silke vises på kornet, at forhindre self-fertilization. Når hybridizing majs til produktion af frø, tillade en række majs til at bestøve en anden række majs og producere en mere energisk hybride arter. Høst kun majs fra de detasseled planter, som de andre planter ikke vil producere hybridmajs til udsæd. Spring dette trin, hvis du er voksende majs til at spise i stedet for frøproduktion.

•Wait indtil majssilke opstået fuldt ud fra øre skallerne. Når flertallet af silke er dukket op fra øre skallerne, hånd befrugte øre af majs.

•Tag kvast fra toppen af majs stilk. Grab kvast lige over den øverste blade på stilken og bøje det skarpt. Når Kvasten snaps, trække kraftigt op på kvast, fjerner den fra stokken.

•Brush kvast på tværs af enderne af majssilke, ryste det lidt for at frigive pollen. Gentag processen flere gange til at sikre, at hver silke er dækket med pollen.

Tips & advarsler

  • Tillad majs til self-fertilize naturligvis. Det er mere vellykkede, hvis flere rækker af majs er plantet ved siden af hinanden.
  • Bære tungt arbejdshandsker, når de tasseling, som majs kan være skarpe.
  • Når du arbejder i en stor kornmark, bære lange ærmer for at undgå nedskæringer fra majs blade.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com