Indiske blomster i vinter

April 15

Indien er en tropisk land, der har en varme, tørre klima undtagen under tunge monsoon nedbør forekommer mellem juni og September. Vintrene er varm, især i den sydlige del af landet, selv om kulde kan forekomme i stor højde i bjergrige regioner i nord. I syd forbliver gennemsnitlige vintertemperaturer over 68 grader Fahrenheit. En bred vifte af indfødte planter, buske og træer producerer blomster hele året, herunder nogle, som blomstrer i vintermånederne december til februar.

Blomstrende træer

Træer, der blomstrer i vintermånederne i Indien omfatter Sita Ashok. Dette træ er hjemmehørende i Indien og er en evergreen, hvilket betyder, at det ikke mister sine blade i løbet af efteråret. Den vokser i hele landet, herunder regionerne Maharashtra og Bangalore. Sita Ashok producerer blomster hele året rundt, men den mest blomstrende sæson er i vintermånederne i januar og februar, hvor klynger af rørformede blomster dække træets grene. Blomsterne er i første omgang gul, men de bliver orange, derefter crimson, som de bliver ældre på grenen. Et andet træ, der producerer blomster i vinteren er flamme i skoven. Dette træ vokser op til 40 fod i højden og er løvfældende, mister sine blade i December og begyndelsen af januar. I januar, når bladene er faldet, træet producerer klynger af orange blomster langs dens grene, og blomsterne fortsætte med at blomstre gennem februar og i marts.

Blomstrende buske

En række buske hjemmehørende i Indien producere blomster i vintermånederne. Assam Indigo er en blomstrende busk, der kan vokse til en højde på 6 fod. Busk er en flerårig plante, betyder det regrows hvert år fra samme rodsystem og behøver ikke at være igen seedede eller genplantet. Assam Indigo vokser i den nordøstlige del af landet og producerer klokkeformede blomster, der vises i midt om vinteren. Når vinteren blomster er faldet, en anden blomstrende sæson begynder i foråret, og blomster fortsætte ind i begyndelsen af sommeren. En anden busk, der blomster i vinteren er kongens kappe. Denne busk blev introduceret til Indien fra Afrika og er nu etableret som en plante dyrket i indiske haver. Kongens kappe vokser til en højde af 4 fødder og producerer runde, lilla spids blomster, der vises i den koldeste del af vinteren.

Blomstrende bjergbestigere

Vinstokke klatring planter, og nogle, herunder brød blomst plante, udvikle woody stilke. Brød blomst er en klatring plante hjemmehørende i Indien og producerer hvide blomster, formet som runde kopper. Blomster, som blomstrer i December til April, producerer en duftende aroma og tiltrække kolibrier og sommerfugle. En anden oprindelige klatring plante er Scarlet ur vin. Denne plante er tropisk og er oftest findes i naturen. Det producerer brede grønne blade, og hængende klynger af lange, røde blomster, der blomstrer i sent falder gennem vinteren og i foråret. Blomster ophører med at blomstre i de varmeste sommermåneder.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com