Hvordan man kan forhindre en Sump pumpen fra indefrysning

September 30

Sump pumper er normalt placeret i kælderen i et hjem og dette kan føre til problemer i vintermånederne. Hvis en sump pumpen rør og motor fryse, vil dette resultere i samles op vand, der kan føre til skader på din kælder og hjems foundation. Der er et par enkle forholdsregler, der kan tages, som vil forhindre din sump pumpe i frysning og ender med at spare dig penge i det lange løb.

Instruktioner

Instruktioner

•Kontroller, om din kælder er velisoleret før du installerer en sump pumpen. En uisoleret kælder bliver for koldt i vintermånederne, og dette vil føre til alvorlige problemer for din sump pumpe.

•Bury så meget af indtag og exit rør som muligt. Tilføjet snavs vil give varme til disse rør, som kan hjælpe med at forhindre frysning. Hvis du ikke kan begrave indtagelse og afslutte rør, isolere dem ved hjælp af elektriske eller gaffatape.

•Installer en udledning slange til slutningen af din exit rør, der har en stor diameter åbning. Slangen vil tilføje afstand mellem dit hjem og de udledte vand og store diameter åbningen vil øge vandgennemstrømningen, som vil bidrage til at forebygge nedfrysning.

•Sørg for, at vandet fra exit rør løber ned ad bakke. Dette vil forhindre vand i samle op omkring dit hus, som er en væsentlig årsag til frysning og vand skader.

Tips & advarsler

  • Lukket motor på din sump pumpe ud med jævne mellemrum, da dette vil forhindre det fra bremsning, som vil forårsage vand pool og fryser i vintermånederne.
  • Hvis du ikke tager de nødvendige forholdsregler for at sikre, at din sump pumpen forbliver ikke-fastlåste, kunne du ender med at betale ublu priser til at reparere skader forårsaget af en frossen sump pumpen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com