Pergo Laminat Gulvbelægning jeg købte på Sam's Club bare fik oversvømmet: er det ødelagt?

April 16

Oversvømmelser har tendens til at ske på de mest uventede tidspunkter. En pludselig storm kan medføre en nærliggende sø eller flod til overløb, for eksempel, eller en burst rør i dit badeværelse kan hurtigt fylde dit hjem med vand. Pergo laminatgulve er en fiber kerne, at mellemlinerne når det bliver mættet. Hvis du fjerner så meget vand som muligt før gulvet dønninger, er det muligt at redde det.

Opsuge vand hurtigt

Når dit hjem oversvømmelser og dit laminatgulv bliver våd, er hurtig tørring nøglen til at beskytte det fra yderligere skader. Hvis oversvømmelsen er sket for nylig, opsuge den overskydende vand med håndklæder eller en støvsuger, der er designet til at fjerne vand. Hvis du ikke har en våd støvsuger, skal du bruge spande til at øse op vand og bortskaffe det. Direkte high-powered fans mod våd gulvet tørrer det hurtigere.

Bruge en affugter

En affugter kan hurtigt tørre ud fugt fra gulvet og det omgivende miljø. Købe en affugter, der er designet til at fjerne vand fra oversvømmede bygninger. En affugter kapacitet er målt ved hvor mange pints af vand det fjerner i 24 timer. For en oversvømmet 500-square-foot værelse, bruge en 16-pint kapacitet affugter. For en 1.000-kvadrat-foot område, skal du bruge en affugter med en 23-pint kapacitet.

Lad gulvet tørre

Når en oversvømmelse forekommer, kan vand sive under revner og sprækker i din laminat gulv. Vand opsuger undersiden af gulvbelægning, samt padding nedenunder. For at mindske de skader, dette kan medføre, trække op Laminat Gulvbelægning og polstring hurtigst muligt. Hvis du ikke gør dette, skimmel kan udvikle sig på polstring, og gulvet vil sandsynligvis opretholde uoprettelig skade. Når du trækker op gulve, fjerne enhver vand, der sivede under polstring med en våd støvsuger eller affugter.

Vridning

Hvis vandet dækker laminatgulvet for længe, absorberer dens fiber core vand. Denne absorption gør gulvet svulme og warp. Kontroller hjørner og kanter af hver etage planke til vridning. Hvis du ser nogen, er det sandsynligvis nødvendigt at fjerne og kassere gulvbelægning. Det er normalt umuligt at reparere denne type skade. Hvis du har lejers eller homeowner's forsikring, Spørg agenten hvis omkostningerne ved udskiftning af gulvet er dækket af politikken. Pergos garanti dækker ikke vandskade.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com